Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Επίσκεψη Εθνικής ομάδος καλαθοσφαίρισης γυναικών κωφών στον Σεβασμιώτατο
Επίσκεψη Εθνικής ομάδος καλαθοσφαίρισης γυναικών κωφών στον Σεβασμιώτατο

Επίσκεψη Εθνικής ομάδος καλαθοσφαίρισης γυναικών κωφών στον Σεβασμιώτατο

Την επίσκεψη της Εθνικής Ομάδος ς Κωφών γυνικών, η οποία θα λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ς Κωφών που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη το διάστημα 23/6 – 2/7 δέχθηκε σήμερα 13/6 στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος.

Η Εθνική ομάδα καλαθοσφαίρισης Κωφών γυναικών, συνοδευόμενη από τους υπεύθυνους ζήτησε την ευχή του Σεβασμιωτάτου στο πλαίσιο της προετοιμασίας της στο Βόλο.

Από την μεριά του ο Σεβασμιώτατος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την ομάδα και ευχήθηκε επιτυχία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Διένειμε δε σε όλους ένα αντίτυπο της Καινής Διαθήκης.

ethniki_mpasket_06

ethniki_mpasket_05

Στο

Το επισκέφτηκαν σήμερα τα μέλη της Εθνικής Ομάδος καλαθοσφαίρισης Κωφών γυναικών, η οποία βρίσκεται στο Βόλο κάνοντας το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της για να λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης Κωφών που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη το διάστημα 23/6 – 2/7.

Οι 12 αθλήτριες, ανάμεσά τους και οι Βολιώτισσες παίκτριες του Ολυμπιακού Βόλου, Λία Σαρακατσάνη και Λαμπρινή Αγαγιώτη, συνοδευόμενες από τους και τους παράγοντες της ομάδας, συναντήθηκαν με τον εκτελούντα χρέη δημάρχου,Θάνο , αλλά και τον σε αργία, αιρετό δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο και ευχαρίστησαν τη δημοτική Αρχή, προσφέροντας ένα αναμνηστικό δώρο, για τις ευκολίες που τους δόθηκαν με τη διαμονή τους στους ξενώνες αθλητών και τη χρήση των εγκαταστάσεων σε και .

Να σημειωθεί ότι η εθνική ομάδα θεωρείται από τους ειδικούς ως υποψήφια για ένα μετάλλιο.

ΚΩΦΟΙ

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση