Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Επίσκεψη Εθνικής ομάδος καλαθοσφαίρισης γυναικών κωφών στον Σεβασμιώτατο
Επίσκεψη Εθνικής ομάδος καλαθοσφαίρισης γυναικών κωφών στον Σεβασμιώτατο

Επίσκεψη Εθνικής ομάδος καλαθοσφαίρισης γυναικών κωφών στον Σεβασμιώτατο

Την επίσκεψη της Εθνικής Ομάδος καλαθοσφαίρισης Κωφών γυναικών, η οποία θα λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης Κωφών που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη το διάστημα 23/6 – 2/7 δέχθηκε σήμερα 13/6 στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος.

Η Εθνική ομάδα καλαθοσφαίρισης Κωφών γυναικών, συνοδευόμενη από τους υπεύθυνους προπονητές ζήτησε την ευχή του Σεβασμιωτάτου στο πλαίσιο της προετοιμασίας της στο Βόλο.

Από την μεριά του ο Σεβασμιώτατος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την ομάδα και ευχήθηκε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Διένειμε δε σε όλους ένα αντίτυπο της Καινής Διαθήκης.

ethniki_mpasket_06

ethniki_mpasket_05

Στο

Το επισκέφτηκαν σήμερα τα μέλη της Εθνικής Ομάδος καλαθοσφαίρισης Κωφών γυναικών, η οποία βρίσκεται στο Βόλο κάνοντας το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της για να λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης Κωφών που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη το διάστημα 23/6 – 2/7.

Οι 12 αθλήτριες, ανάμεσά τους και οι Βολιώτισσες παίκτριες του , Λία Σαρακατσάνη και Λαμπρινή Αγαγιώτη, συνοδευόμενες από τους προπονητές και τους παράγοντες της ομάδας, συναντήθηκαν με τον εκτελούντα χρέη δημάρχου,Θάνο , αλλά και τον σε , αιρετό δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο και ευχαρίστησαν τη δημοτική Αρχή, προσφέροντας ένα αναμνηστικό δώρο, για τις ευκολίες που τους δόθηκαν με τη διαμονή τους στους ξενώνες αθλητών και τη χρήση των εγκαταστάσεων σε και .

Να σημειωθεί ότι η εθνική ομάδα θεωρείται από τους ειδικούς ως υποψήφια για ένα μετάλλιο.

ΚΩΦΟΙ

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χρ. Τριαντόπουλος: Προχωρά η συνεργασία με την #ΕΤΒΑ #Αερινό #διαμετακομιστικόκέντρο #ΕΤΒΑ - https://t.co/0eWiF6RKb4 -

  • Επίσκεψη της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού στη Σκιάθο #ΛίναΜενδώνη #Σκιάθος - https://t.co/WFBF9Sskbi -

  • Εκσυγχρονίζεται το Αλιευτικό Καταφύγιο Πλατανιά #αλιευτικόκαταφύγιοΠλατανιά - https://t.co/32CQiHEkp3 -

"Αλιεύοντας" την είδηση