Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Επίσημη έναρξη των ομάδων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου
Επίσημη έναρξη των ομάδων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Επίσημη έναρξη των ομάδων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Για τις 24 Αυγούστου  2017 , ημέρα Πέμπτη  και ώρα 19.00 , μετατίθεται  από τη Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Μπάσκετ , ο και η κοινή  επίσημη έναρξη προετοιμασίας τόσο για το γυναικείο  όσο και για το ανδρικό τμήμα του Συλλόγου .

Η επίσημη “πρώτη” θα πραγματοποιηθεί στο Αθλητικό Κέντρο του στην Άλλη Μεριά , αρχικά με αγιασμό  και στη συνέχεια με προπόνηση για τους και τις αθλήτριες του Συλλόγου .

Η ανδρική ομάδα θα αρχίσει την προετοιμασία  της τη Δευτέρα  21 Αυγούστου και ώρα 19.00 , στο Αθλητικό Κέντρο της ομάδας στην Άλλη Μεριά .

Από τον προπονητή της ανδρικής ομάδας Γεώργιο Βλιώρα και τον συνεργάτη του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη καλούνται να βρίσκονται στο χώρο της προπόνησης , στις 18.45 , οι παρακάτω αθλητές :Κωνσταντίνος Αλεξίου , Λεωνίδας Αναστασόπουλος ,  Παντελής Αντωνόπουλος , Αλέξανδρος Βλασταρίδης , Θεόδωρος Ίλτσογλου  , Δημήτρης Καμβύτης , Θωμάς Καραγεώργος , Δημήτρης Καραθάνος , Αντώνης Καραρρήγας , Κώστας Κολιός , Δημήτρης Μπόγδανος , Παναγιώτης Παπούλιας ,Γιώργος Παρασκευάς  , Σταμάτης Σκαμάγκας , Παναγιώτης Σκουμής , Παντελής Σιμώτας , Νίκος Τσιαπράζης   και Δημήτρης Χριστοδούλου .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση