Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / «Επιλογή Ευθύνης»: Η νέα γενιά του μπάσκετ δείχνει το δρόμο για μια Ελλάδα της συλλογικής προσπάθειας, των υψηλών στόχων και της εθνικής αυτοπεποίθησης
«Επιλογή Ευθύνης»: Η νέα γενιά του μπάσκετ δείχνει το δρόμο για μια Ελλάδα της συλλογικής προσπάθειας, των υψηλών στόχων και της εθνικής αυτοπεποίθησης

«Επιλογή Ευθύνης»: Η νέα γενιά του μπάσκετ δείχνει το δρόμο για μια Ελλάδα της συλλογικής προσπάθειας, των υψηλών στόχων και της εθνικής αυτοπεποίθησης

Τα θερμά της συγχαρητήρια προς τους αθλητές της Εθνικής Εφήβων μπάσκετ, για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησαν στο Eurobasket U1, μετά τον χθεσινό τελικό που διεξήχθη στο Κλειστό της Ν. Ιωνίας, εκφράζει με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά», σημειώνοντας πως οι νέοι αθλητές μας, συνεχίζοντας τη μακρά παράδοση των επιτυχιών του ελληνικού μπάσκετ, δείχνουν το δρόμο για μια Ελλάδα της συλλογικής προσπάθειας, του ήθους, των υψηλών στόχων και της εθνικής αυτοπεποίθησης.

Η δημοτική παράταξη εκφράζει, επίσης, τα συγχαρητήριά της προς τους Βολιώτες και τις Βολιώτισσες που, παρά τη δυσμενή συγκυρία, στήριξαν με κάθε τρόπο την τιτάνια προσπάθεια των νεαρών πρωταθλητών, ενώ επισημαίνει πως ο Βόλος, μετά και τις επιτυχείς παγκόσμιες διοργανώσεις της προηγούμενης τριετίας, με την παρούσα διοργάνωση του ευρωπαϊκού μπάσκετ εφήβων απέδειξε, για μια ακόμη φορά, ότι διαθέτει τις υποδομές, την τεχνογνωσία, τα κατάλληλα στελέχη και την εμπειρία για την ανάδειξή του σε εθνικό πόλο μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων. Ιδιαίτερη αναφορά κάνει ακόμη στην ανεκτίμητη προσφορά των εθελοντών.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Εφήβων έκανε όλους μας, όλους τους Έλληνες, περήφανους με την εντυπωσιακή πορεία και το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε, αναδεικνύοντας τη χώρα μας πρωταθλήτρια της Ευρώπης στο Eurobasket U18. Η νέα γενιά συνέχισε τη μακρά παράδοση των επιτυχιών του ελληνικού μπάσκετ, αφήνοντας πολύτιμη παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές και δείχνοντας το δρόμο για μια Ελλάδα της συλλογικής προσπάθειας, του ήθους, των υψηλών στόχων και της εθνικής αυτοπεποίθησης.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες και τις οικογένειές τους που τους στηρίζουν, στους προπονητές, στην Ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης και σε όλους τους συντελεστές, για τη μεγαλειώδη επιτυχία. Ευχόμαστε στους αθλητές μας να συνεχίσουν στο δρόμο των μεγάλων διακρίσεων και κάθε επιτυχία στη ζωή τους.

Αξίζουν, επίσης, θερμά συγχαρητήρια στους νεαρούς αθλητές και τους προπονητές όλων των εθνικών ομάδων που αγωνίστηκαν στο Eurobasket U18, για το εξαιρετικό θέαμα που προσέφεραν, το ήθος και τις αγωνιστικές επιδόσεις τους.

Και, φυσικά, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους Βολιώτες και τις Βολιώτισσες που, παρά τη δυσμενή συγκυρία, έδωσαν εντυπωσιακό παρών στις κερκίδες και στήριξαν την τιτάνια προσπάθεια των νεαρών πρωταθλητών.

Στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας, όπως και στο Κλειστό της Πορταριάς, γράφτηκε μια ακόμη χρυσή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ. Ο Βόλος και ο Δήμος απέδειξαν, για μια ακόμη φορά, ότι διαθέτουν τις υποδομές, την τεχνογνωσία, τα κατάλληλα στελέχη και την εμπειρία για την ανάδειξη της πόλης μας σε εθνικό πόλο μεγάλων, παγκόσμιων και ευρωπαϊκών, αθλητικών διοργανώσεων, συνεχίζοντας μια παράδοση που ξεκίνησε το 2004 και συνεχίστηκε την προηγούμενη τριετία με τη φιλοξενία τεσσάρων παγκόσμιων αθλητικών διοργανώσεων.

Και, πάνω απ’ όλα, διαθέτει δεκάδες εθελοντές, έτοιμους πάντοτε να δώσουν την ψυχή τους για την επιτυχία των διοργανώσεων, τους οποίους οφείλουμε να συγχαρούμε, να ευχαριστήσουμε και να τιμήσουμε».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Το πρόγραμμα μαζικών δειγματοληπτικών ελέγχων ανίχνευσης κορωναϊού  στη Θεσσαλία       - https://t.co/G9KCmS8asD… -

  • Ματαιώνονται οι #παρελάσεις στη Θεσσαλία #παρελάσεις - https://t.co/EbO9Q9v8GU -

  • Εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Σερβίας στο Βελεστίνο #επέτειος28ηςΟκτωβρίου - https://t.co/0ZT3iOUwHp -

"Αλιεύοντας" την είδηση