Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Επικεφαλής του προπονητικού team του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου ο Στάθης Μέμος
Επικεφαλής του προπονητικού team του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου ο Στάθης Μέμος

Επικεφαλής του προπονητικού team του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου ο Στάθης Μέμος


Επικεφαλής του προπονητικού team του τμήματος ς της ς θα είναι στη νέα χρονιά ο Στάθης Μέμος με βοηθό τον Αχιλλέα Βλιώρα, που συμμετείχε στο προπονητικό team της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα επί δύο συνεχόμενα χρόνια.

Φέτος την ευθύνη της προαγωνιστικής ομάδας, έχει ο καταξιωμένος στη συνείδηση όλων κι εκ των βασικών συντελεστών του περσινού θριάμβου Δημήτρης Αδαμόπουλος, σηματοδοτώντας την πρόθεση του Συλλόγου για σημαντική αναβάθμιση του τμήματος.

Στα τμήματα Ακαδημιών – Αθλητισμού – Εκμάθησης (μικρή πισίνα) προπονητές θα είναι οι Δημοσθένης Καλύβας, Γεωργία ταβατζίκου και Ειρήνη Μπέλλου.

Η Γεωργία ταβατζίκου θα συμμετέχει και στο βασικό προπονητικό σχήμα της καλλιτεχνικής ς του συλλόγου και η συμμετοχή της στην εκμάθηση σηματοδοτεί την προοπτική που αφορά στην ενιαία δομή στο τμήμα εκμάθησης και την δυνατότητα μέσα από εξειδικευμένους προπονητές, να παρέχεται η δυνατότητα ώστε να ανακαλύπτονται ιδιαίτερες ικανότητες των παιδιών και η προτροπή ενασχόλησης με κλασική,καλλιτεχνική ή στο άμεσο , καθώς κι ανίχνευσης ιδιαίτερων κολυμβητικών δεξιοτήτων.

Στο τμήμα ενηλίκων προπονητές είναι οι Ειρήνη Μπέλλου και Δημοσθένης Καλύβας.

Στο τμήμα BABY SWIMMING κι Αποκατάστασης προπονήτρια η Ειρήνη Μπέλλου.

Στη γραμματεία του συλλόγου στο κολυμβητήριο θα είναι και φέτος η Βάσια Τσιάρα.

Η νέα προπονητική σύνθεση της ομάδας, έχει τα ποιοτικά εκείνα στοιχεία, που την καθιστούν μια από τις σημαντικές αξίες, γι' αυτή τη νέα κολυμβητική χρονιά, ενώ το προπονητικό team σε όλα τα επίπεδα, καθιστά την συνέργεια μεταξύ των τμημάτων, βασική σταθερά, στο πλαίσιο της ταυτότητας της ομάδας.

Οι εγγραφές θα συνεχίζονται στη γραμματεία του συλλόγου, που θα λειτουργεί από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019 στο χώρο του κολυμβητηρίου της Νέας Ιωνίας και ώρες 15:00- 20:00.

Πληροφορίες στη γραμματεία του Τμήματος,Βάσια Τσιάρα, τηλέφωνο επις: 6974941072.

Οι προπονήσεις των αγωνιστικών τμημάτων ξεκίνησαν στο στάδιο.

Συνεχίζονται από Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019 στο κολυμβητήριο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση