Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Επίδειξη καράτε στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Αγριάς
Επίδειξη καράτε στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Αγριάς

Επίδειξη καράτε στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Αγριάς

Στο πλαίσιο του πολιτιστικού Καλοκαιριού για 2η συνεχόμενη χρονιά στο Δημοτικό διαμέρισμα Αγριάς ,στις 20 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε επίδειξη στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Αγριάς του σπορ Καράτε – Ολυμπιακό Καράτε καθώς και του Παραδοσιακού Καράτε (knock-down) από τον Σύλλογο Παραδοσιακού Καράτε Αγριάς «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» και τον Σύλλογο .

Η επίδειξη έγινε μετά από πρόσκληση του Τομέα Νεότητας και Πολιτισμού με πρωτοβουλία του υπευθύνου π. Βαρνάβα σε συνεργασία με τον τοπικό Σύλλογο της Αγριάς και ιδιαίτερα με τον προπονητή τον Ιωάννη Κρίσιλα απόφοιτο Τ.Ε.Φ.Α.Α. με Β' κατηγορίας Καράτε & Ζίου Ζίτσου.

Στην επίδειξη εκτός του αγωνιστικού σπορ Ολυμπιακού Καράτε ,το οποίο παρουσίασαν με και πρωτ των δύο συλλόγων υπό την καθ του εκπαιδευτή του Γιάννη Κρίσιλα, πραγματοποιήθηκε και επίδειξη του Full Contact (knock -Down) απο την εκπαιδεύτρια Sensei Φιλιπόνη Μαρία και τον εκπαιδευτή Sempai Νίκο Δεληγιάννη και τον αθλητή Σαραφίδη Σπύρο υπό την καθ του Shihan και αρχηγό εκπρόσωπο του Ελληνικού Shinkyokushinkai Γιώργου Κοσμίδη.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν και χειροκρότησαν πλήθος γονέων-φίλων και συγγενών των αθλητών αλλά και συντοπίτες από την Αγριά και τον Βόλο.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση