Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Επίδειξη καράτε στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Αγριάς
Επίδειξη καράτε στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Αγριάς

Επίδειξη καράτε στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Αγριάς

Στο πλίσιο του πολιτιστικού Κλοκαιριού 2018 για 2η συνεχόμενη χρονιά στο διαμέρισμα ς Βόλου ,στις 20 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε επίδειξη στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου εωργίου ς του σπορ Καράτε – Ολυμπιακό Καράτε καθώς και του Παραδοσιακού Καράτε (knock-down) από τον Σύλλογο Παραδοσιακού Καράτε Αγριάς «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» και τον Σύλλογο Ακαδημία Βόλου.

Η επίδειξη έγινε μετά από πρόσκληση του Τομέα Νεότητας και Πολιτισμού με πρωτοβουλία του υπευθύνου π. Βαρνάβα σε συν με τον τοπικό Σύλλογο της Αγριάς και ιδιαίτερα με τον προπονητή τον Ιωάννη Κρίσιλα απόφοιτο Τ.Ε.Φ.Α.Α. με πτυχίο Β' κατηγορίας Καράτε & Ζίου Ζίτσου.

Στην επίδειξη εκτός του αγωνιστικού σπορ Ολυμπιακού Καράτε ,το οποίο παρουσίασαν με επιτυχία αθλητές και πρωταθλητές των δύο συλλόγων υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτή του ιάννη Κρίσιλα, πραγματοποιήθηκε και επίδειξη του Full Contact (knock -Down) απο την εκπαιδεύτρια Sensei Φιλιπόνη Μαρία και τον εκπαιδευτή Sempai Νίκο Δεληγιάννη και τον αθλητή Σαραφίδη Σπύρο υπό την καθοδήγηση του Shihan και αρχηγό εκπρόσωπο του Ελληνικού Shinkyokushinkai Γιώργου Κοσμίδη.

Την παρακολούθησαν και χειροκρότησαν πλήθος γονέων-φίλων και συγγενών των αθλητών αλλά και συντοπίτες από την Αγριά και τον Βόλο.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση