Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Επίδειξη καράτε στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Αγριάς
Επίδειξη καράτε στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Αγριάς

Επίδειξη καράτε στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Αγριάς

Στο πλαίσιο του πολιτιστικού Καλοκαιριού 2018 για 2η συνεχόμενη χρονιά στο Δημοτικό διαμέρισμα Αγριάς Βόλου ,στις 20 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε επίδειξη στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Αγριάς του σπορ Καράτε – Ολυμπιακό Καράτε καθώς και του Παραδοσιακού Καράτε (knock-down) από τον Σύλλογο Παραδοσιακού Καράτε Αγριάς «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» και τον Σύλλογο Βόλου.

Η επίδειξη έγινε μετά από πρόσκληση του Τομέα Νεότητας και Πολιτισμού με πρωτοβουλία του υπευθύνου π. Βαρνάβα σε με τον τοπικό Σύλλογο της Αγριάς και ιδιαίτερα με τον προπονητή τον Ιωάννη Κρίσιλα απόφοιτο Τ.Ε.Φ.Α.Α. με πτυχίο Β’ κατηγορίας Καράτε & Ζίου Ζίτσου.

Στην επίδειξη εκτός του αγωνιστικού σπορ Ολυμπιακού Καράτε ,το οποίο παρουσίασαν με επιτυχία αθλητές και πρωταθλητές των δύο συλλόγων υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτή του Γιάννη Κρίσιλα, πραγματοποιήθηκε και επίδειξη του Full Contact (knock -Down) απο την εκπαιδεύτρια Sensei Φιλιπόνη Μαρία και τον εκπαιδευτή Sempai Νίκο Δεληγιάννη και τον αθλητή Σαραφίδη Σπύρο υπό την καθοδήγηση του Shihan και αρχηγό εκπρόσωπο του Ελληνικού Shinkyokushinkai Γιώργου Κοσμίδη.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν και χειροκρότησαν πλήθος γονέων-φίλων και συγγενών των αθλητών αλλά και συντοπίτες από την Αγριά και τον Βόλο.

Στην επίδειξη του   Ολυμπιακού Καράτε συμμετείχαν από την Αγριά <<Ο ΜΑΧΗΤΗΣ>> οι αθλητές-πρωταθλητές και αθλήτριες-πρωταθλήτριες : Αγαθουλέσης Θεόδωρος , Κορομηνάς Κωνσταντίνος , Κορομηνά Αφροδίτη , Μανθογίαννη Μάγδα, Ιατροπούλου Κασσιανή , Ιατροπούλου Βάρβαρα , Παπαδόπουλου Αναστασία , Αρέθας Κωνσταντίνος, Λύτρας Γεωργός , Γιαννακούλας Βαλάντης , Γιαννακούλας Βάιος , Ζαρίφης Δημήτρης , Ζαρίφης Μανώλης ,Γκοντοπούλος Μιχαλης, Γκολεμάς Νέστωρας, Μίγκα Μαρισά ,Παπαρρίζος Γιάννης, Καρανικολού Αρχοντία- Ελένη , Μίγκα Άρτεμις ,Τσέλια Δήμητρα, Αυγέρος Χαράλαμπος και από την Ακαδημία Βόλου οι αθλητές-πρωταθλητές και αθλήτριες-πρωταθλήτριες : Σιούρας Βίκτωρας , Τζάλλας Μιχάλης , Μυτιλιός Ανδρέας , Μυτιλιός Κωνσταντίνος , Δημητρίου Αναστασία.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αναλένα Μπέρμποκ: Τα στοιχήματα της πρώτης Γερμανίδας ΥΠΕΞ #ΑναλέναΜπέρμποκ - https://t.co/h4Rn1tyYEb -

  • #Ρινόκερος: Αντικαταστάτης του Σερβετάλη ο Αιμιλιάνος Σταματάκης #Ρινόκερος - https://t.co/YLWGoZ5UDh -

  • Ανάπλαση Πανεπιστημίου: Ξεκίνησαν οι εργασίες #ΑνάπλασηΠανεπιστημίου - https://t.co/viwV0pvfhp -

"Αλιεύοντας" την είδηση