Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Επέστρεψε από την Ιαπωνία η Ελληνική Εθνική Αποστολή του Shinkyokushinkai ΚΑΡΑΤΕ
Επέστρεψε από την Ιαπωνία η Ελληνική Εθνική Αποστολή του Shinkyokushinkai ΚΑΡΑΤΕ

Επέστρεψε από την Ιαπωνία η Ελληνική Εθνική Αποστολή του Shinkyokushinkai ΚΑΡΑΤΕ

Επέστρεψε από την Ιαπωνία ,μετά από ένα πολύωρο ταξίδι, με πολλές μοναδικές και συναρπαστικές εμπειρίες η Ελληνική Εθνική Αποστολή του Shinkyokushinkai ΚΑΡΑΤΕ , όπου συμμετείχε στο 11ο Παγκόσμιο Ανοικτό Πρωτάθλημα την 31η Οκτωβρίου και 1η Νοεμβρίου.

Ένα πρωτάθλημα που πραγματοποιείται κάθε 4 χρόνια και αποτελεί ένα από τα κορυφαία Αθλητικά γεγονότα στην χώρα του ανατέλλοντος Ηλίου , αφού συμμετέχουν οι καλύτεροι αθλητές του Full Contact από όλο τον κόσμο.

Την Ελλάδα εκπροσώπησε επάξια ο πρωταθλητής από το Κιλκίς Μελικιάδης Αριστοτέλης , ο οποίος έκανε μία δυναμική , αξιόλογη και αξιοπρεπή εμφάνιση, η οποία εντυπωσίασε αρκετούς μεγάλους δασκάλους(Shihan),άσχετα με το αποτέλεσμα το οποίο κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα με μικρή υπεροχή του αντιπάλου του από το Καζακστάν (πρωταθλητού Ευρώπης).

Ο Αρίστος έδειξε υψηλό τεχνικό επίπεδο και απέδειξε ότι δικαίως επιλέγει από την τεχνική Επιτροπή του Ελληνικού Shinkyokushinkai για την μεγάλη αυτή διοργάνωση.

Την ελληνική αποστολή αποτελούσαν επίσης ο αρχηγός εκπρόσωπος στην Ελλάδα του Ελληνικού Shinkyokushinkai και της EKO – WKO -JFKO ,Shihan Γιώργος Κοσμίδης , ο αρχηγός -Branch Chief Βορείου Ελλάδος Shihan Μελικιάδης Οτάριο και ο πρόεδρος του Ελληνικού Shinkyokushinkai Sempai Σουβλέρης Αντώνιος .

Μετά τούς αγώνες και στην Γενική Συνέλευση των εκπροσώπων και των Branch Chief , ο Έλληνας αρχηγός Γιώργος Κοσμίδης συμμετείχε στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και ενημερώθηκε για την κατάσταση που διαμορφώνεται με την Ένωση των Μεγάλων Οργανώσεων KWU και WKO και για το συμφωνητικό που υπέγραψαν με στόχο την Ολυμπιακή Αναγνώριση της νέας Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Full Contact .

Στην Γενική Συνέλευση ανακοινώθηκε και η προαγωγή του Μελικιάδη Οτάριο στο βαθμό του 5ου DAN ,μετά από απόφαση της τεχνικής και εξεταστικής επιτροπής της ΕΚΟ και WKO , αποτέλεσμα της πολύχρονης προσφοράς , παρουσίας και ενεργούς συμμετοχής σε όλες τις διεθνείς διοργανώσεις .

Η Ένωση Ελληνικού Shinkyokushinkai στηρίζει ανταμείβει και προωθεί όλους τους εκπαιδευτές της με στόχο την ανάπτυξη και εδραίωση του στυλ στην Ελλάδα .

Στο περιθώριο των αγώνων ο Έλληνας αρχηγός , είχε συνομιλία με τον πρόεδρο της WKO , Shihan Kenzi Midori καθώς και με τον πρόεδρο της JFKO Nakatani – υπουργό Άμυνας της Ιαπωνίας.

Η ελληνική Αποστολή επέστρεψε με τις καλύτερες εντυπώσεις από το πρωτάθλημα για το υψηλό επίπεδο των αγώνων .

Στην Ιαπωνία επίσης ο Έλληνας αρχηγός παρέλαβε τις χρυσοκέντητες μαύρες ζώνες και τα πτυχία των βαθμών DAN , της WKO Shihkyokushinkai , των δυο Sensei Σείτη Μάνου και Παπαβασιλείου Νίκου καθώς και των Sempai Αγοραστάκη Μιχάλη , Βερυκάκη Ιωάννη , Σπυρόπουλου Άρη και Μπέκα Βασίλειου .

Οι ζώνες και τα πτυχία θα δοθούν από το μέλος της τεχνικής επιτροπής της Ένωσης σε κάθε περιφέρεια σύμφωνα με τον κανονισμό της Παγκοσμίου Οργάνωσης WKO.

karate1karate2

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση