Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Έπεσε η αυλαία για τα “10α Νικητήρια”
Έπεσε η αυλαία για τα “10α Νικητήρια”

Έπεσε η αυλαία για τα “10α Νικητήρια”

Με μετάλλια και σπουδαίες εμφανίσεις, ολοκληρώθηκαν, τα “10α ” που διοργάνωσε το τμήμα κολύμβησης του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, υπό την αιγίδα της ΚΟΕ, και διεξήχθησαν 3-5 Ιανουαρίου στο κολυμβητήριο Βασ. Πολύμερος.

Στους συμμετείχαν πάνω από 700 αθλητές και 30 , απ' όλη την Ελλάδα.

Η ομάδα της Νίκης Βόλου συμμετείχε με 81 αθλητές (43 αγωνιστική και 38 προαγωνιστική) και συγκέντρωσε 107 μετάλλια – 53 χρυσά,30 αργυρά και 24 χάλκινα στις αγωνιστικές κατηγορίες, φέρνοντας τον Σύλλογο στην 1η θέση, δεύτερο Σύλλογο τον ΝΟ Λάρισας με 62 μετάλλια και τρίτο Σύλλογο τον ΝΟΒ – Αργοναύτες με 35 μετάλλια.

Στις προαγωνιστικές κατηγορίες, οι αθλητές της Νίκης Βόλου κατέγραψαν επίσης πολύ καλές επιδόσεις συγκεντρώνοντας συνολικά 27 μετάλλια.

Μάλιστα οι κολυμβητές του Συλλόγου Μαρία Χατζηεφραιμίδου και Γιάννης Κοντοβάς, αναδείχθηκαν καλύτεροι αθλητές των αγώνων.

Στους αγώνες, καταγράφηκαν σπουδαίες εμφανίσεις κι επιδόσεις.

Το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του Συλλόγου Στέργιο Φάτση για την στήριξη και τιμή να παρευρεθεί και να χαιρετίσει τους αγώνες, την εκπρόσωπο Τύπου του Ερασιτέχνη Αναστασία Φύσσα για την παρουσίαση της τελετής έναρξης των αγώνων, την Έλενα Νταβλέρη από την γραμματεία του συλλόγου για την άοκνη προσπάθεια όλο αυτό το διάστημα, υποστηρίζοντας το εγχείρημα και την Βάσια Τσιάρα στην Γραμματεία του τμήματος για την άψογη συνεργασία με τους εκπροσώπους των συλλόγων.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για την οικονομική στήριξη ως συνδιοργανωτής και ιδιαίτερα την αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα για την αμέριστη υποστήριξη και την τιμή να παρευρεθεί και να κηρύξει την έναρξη των αγώνων.

Επίσης, τους βουλευτές  Ζέττα Μακρή και Κατερίνα που τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό.

Τον πρόεδρο του ΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Ανδρέα Ζέρβα και τον αντιπρόεδρο Νάσιο Απόστολο για όλες της παρεχόμενες από πλευράς Δήμου για την άρτια οργάνωση των αγώνων, καθώς και την αντιδήμαρχο Παιδείας και πολιτισμού Γεωργία Μποντού – Τοκαλή για την τιμή να παρευρεθεί στους αγώνες.

Επίσης, ευχαριστίες στον Κώστα Απλαντή για την εξαιρετική συνεργασία και την άρτια διεξ των αγώνων σε επίπεδο ελέγχου, καταγραφής και έκδοσης των αγωνιστικών αποτελεσμάτων.

Το προσωπικό του κολυμβητηρίου και τον υπεύθυνο Οικονόμου Δημήτριο για την άψογη συνεργασία.

Την ομάδα καθαριότητας που είχε διατεθεί για τους αγώνες.

Τον ιατρό  Ιάσονα Μωραϊτίδη για την υγειονομική υποστήριξη των αγώνων.

Τους ΑΛΗΤΑΡΧΕΣ αγώνων Χατζηστάμο Ελευθέριο, Σουρμενίδη Κώστα, Σταματίου Γιάννη κι όλα τα μέλη των χρονομετρών, κριτών ορθής και στροφών.

Τον Μιχάλη Κζούνια για την ηχητική κάλυψη.

Τους εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, τους εθελοντές γονείς αθλητών του συλλόγου  και τους προπονητές που στήριξαν παρέχοντας στους αγώνες.

Κλείνοντας, ευχαριστεί όλους τους κολυμβητικούς συλλόγους που  τίμησαν με τη συμμετοχή τους και ιδιαίτερα όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν στα .

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που ανέβηκαν στο βάθρο των αγώνων κατακτώντας μετάλλια και βελτίωσαν τις ατομικές τους επιδόσεις και καλή συνέχεια στις επόμενες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Τα αποτελέσματα

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση