Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Έπεσε η αυλαία των υποχρεώσεων της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου
Έπεσε η αυλαία των υποχρεώσεων της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Έπεσε η αυλαία των υποχρεώσεων της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Με δείπνο, προσφορά της ς “ΑΥΡΑ” της ς Νικοβιώτη, έπεσε η αυλαία των υποχρεώσεων της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του .

Παρέστησαν όλες οι αθλήτριες της ομάδας, πλην της Άννας Ταντουρόφσκα που αναχώρησε για τα Σκόπια, ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Καπουρνιώτης και εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής ο έφορος της ομάδας Παπαχρήστος Βασίλης και τα μέλη Κουσιαρής Γιώργος, Έξαρχος Απόστολος και Μεταφτσής Αλέκος.

Το κλίμα ήταν ευχάριστο, έγινε αποτύπωση της περσινής χρονιάς και αναφορά στη νέα χρονιά και στις επιδιώξεις και τους στόχους της ομάδας.

Άπαντες ευχήθηκαν στα δυο κορίτσια την Λαμπρινή Αγαγιώτου και την Λία Σαρακατσάνη, “καλή επιτυχία” με την Εθνική ομάδα φών, στο παγκόσμιο της και αφού αλληλοευχήθηκαν “καλό καλοκαίρι” ανανέωσαν το για τις αρχές Σεπτεμβρίου, όπου θα αρχίσει η προετοιμασία της ομάδας για το κύπελλο και το του Βορείου Ομίλου της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Στόχος του είναι η άνοδος στην Α1 Εθνική κατηγορία όπου φέτος ανεβαίνουν οι 2 πρώτες ομάδες και για το σκοπό αυτό γίνονται οι απαραίτητες δι από τη πλευρά της Διοικούσας Επιτροπής ώστε αφού παραμένει σχεδόν αναλλοίωτος ο βασικός περσινός κορμός να υπάρξει και περαιτέρω ενίσχυση ώστε να επιτευχθεί ο στόχος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση