Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Έπεσε η αυλαία των υποχρεώσεων της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου
Έπεσε η αυλαία των υποχρεώσεων της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Έπεσε η αυλαία των υποχρεώσεων της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Με δείπνο, προσφορά της ταβέρνας “ΑΥΡΑ” της ς Νικοβιώτη, έπεσε η αυλαία των υποχρεώσεων της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου.

Παρέστησαν όλες οι αθλήτριες της ομάδας, πλην της Άννας Ταντουρόφσκα που αναχώρησε για τα Σκόπια, ο της ομάδας Μιχάλης Καπουρνιώτης και εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής ο έφορος της ομάδας Παπαχρήστος Βασίλης και τα μέλη Κουσιαρής ιώργος, Έξαρχος Απόστολος και Μεταφτσής Αλέκος.

Το κλίμα ήταν ευχάριστο, έγινε αποτύπωση της περσινής χρονιάς και στη νέα χρονιά και στις επιδιώξεις και τους στόχους της ομάδας.

Άπαντες ευχήθηκαν στα δυο κορίτσια την Λαμπρινή Αγαγιώτου και την Λία Σαρακατσάνη, “καλή επιτυχία” με την ομάδα Κωφών, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της και αφού αλληλοευχήθηκαν “καλό καλοκαίρι” ανανέωσαν το ραντεβού για τις αρχές Σεπτεμβρίου, όπου θα αρχίσει η προετοιμασία της ομάδας για το κύπελλο και το πρωτάθλημα του Βορείου Ομίλου της Α2 ς κατηγορίας υναικών.

Στόχος του Ολυμπιακού Βόλου είναι η στην Α1 Εθνική κατηγορία όπου φέτος ανεβαίνουν οι 2 πρώτες ομάδες και για το σκοπό αυτό γίνονται οι απαραίτητες διεργασίες από τη πλευρά της Διοικούσας Επιτροπής ώστε αφού παραμένει σχεδόν αναλλοίωτος ο βασικός περσινός κορμός να υπάρξει και περαιτέρω ενίσχυση ώστε να επιτευχθεί ο στόχος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση