Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Έπεσε η αυλαία της έκθεσης αρχειακού υλικού του Ολυμπιακού Βόλου
Έπεσε η αυλαία της  έκθεσης αρχειακού υλικού  του Ολυμπιακού Βόλου

Έπεσε η αυλαία της έκθεσης αρχειακού υλικού του Ολυμπιακού Βόλου

Έπεσε η αυλαία της έκθεσης αρχειακού υλικού του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ  1937, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εορτασμού των 80 χρόνων της ομάδας , που φιλοξενήθηκε σε αίθουσα της Λέσχης Βόλου .

Εκατοντάδες φίλοι της ομάδας, αλλά και απλοί φίλαθλοι του ποδόσφαιρου και του αθλητισμού  επισκέφθηκαν την έκθεση , ξεναγήθηκαν και περιηγηθήκαν στα εκθέματα , ανανεώνοντας τις αναμνήσεις τους και βλέποντας σε φωτογραφίες την πορεία της ομάδας , τα 80 χρόνια ιστορίας της , τα κύπελλα , αθλητικό υλικό των  αθλητών και άλλες αναμνήσεις, ενώ πολλοί από τους επισκέπτες έγραψαν τις απόψεις τους στο ειδικό βιβλίο που θα αποτελεί  παρακαταθήκη  για τις επόμενες γενιές των φιλάθλων της ομάδας.

Η Δ.Ε. ευχαριστεί το Δ/κο Συμβούλιο της Λέσχης Βόλου και ιδιαίτερα τον πρόεδρό της  Αθανάσιο Χαρμάνη , μέλος της Επιτροπής εορτασμού των 80 χρόνων , για την παραχώρηση της αίθουσας , τον  Μίλτο Μουστακαλή , ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου “PARK” για το κέτερινγκ στα εγκαίνια ,  τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές , τους AYSTRIAN BOYS  για το αθλητικό υλικό που εμπιστεύθηκαν αλλά και όλους όσοι βοήθησαν για να έχει επιτυχία το εγχείρημα .

Η έκθεση μεταφέρθηκε στα γραφεία της ομάδας Ποδοσφαίρου στο Πανθεσσαλικό  Στάδιο όπου  θα είναι στη διάθεση όλων όσων ενδιαφέρονται να ανανεώνουν τη μνήμη τους αλλά και όλων όσων για πρώτη φορά θα έρχονται  να συνεργαστούν  με την ομάδα, αντιλαμβανόμενοι το μέγεθος και την ιστορία της .

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Βραβεία «Μαρκατά» σε φοιτητές δημοσιογραφίας - https://t.co/XLPkbjnbhQ -

  • Δύο οχήματα θα στείλει στην Καρδίτσα ο Δήμος Βόλου - https://t.co/CS4D3hc43G -

  • Προκαταρκτική εξέταση για τις καταλήψεις στα σχολεία της Μαγνησίας - https://t.co/OszVlh0mpC -

"Αλιεύοντας" την είδηση