Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Επανέναρξη ακαδημιών του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου
Επανέναρξη ακαδημιών του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου

Επανέναρξη ακαδημιών του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου

Τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, το τμήμα στίβου του .Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”, είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους ακαδημιών του τμήματος, από τη Δευτέρα 17 Μαΐου 2021.

Το διοικητικό προσωπικό, οι προπονητές και προπονήτριες των ακαδημιών του τμήματος στίβου, είναι απόλυτα έτοιμοι, να βρεθούν ξανά με τους μικρούς κι αθλήτριες των ακαδημιών, μετά την διακοπή των προπονήσεων λόγω των μέτρων για τον κορωναϊό.

Όλα τα τμήματα θα λειτουργήσουν κανονικά από την προσεχή Δευτέρα 17 Μαΐου, με το το οποίο έχει ήδη ανακοινωθεί και οι ώρες θα αναπροσαρμοστούν σταδιακά, τηρώντας τους υγειονομικούς κανόνες.

Όπως αναφέρει ο έφορος του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου Γιώργος Τάκης “Με σεβασμό και υπευθυνότητα κι έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα της .Γ.Α., είμαστε έτοιμοι γι’ αυτή τη νέα επανέναρξη που τόσο καιρό προσμονούμε όλοι μας.

Δίνουμε ραντεβού με τα παιδιά στα ταρτάν του στίβου, εξασφαλίζοντας πρωτίστως το ύψιστο αγαθό της υγείας – πνευματικής και σωματικής”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση