Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Επανέναρξη αγωνιστικών δραστηριοτήτων για τον ΣΔΥ Βόλου
Επανέναρξη αγωνιστικών δραστηριοτήτων για τον ΣΔΥ Βόλου

Επανέναρξη αγωνιστικών δραστηριοτήτων για τον ΣΔΥ Βόλου

 Με εκδρομή στη Λίμνη Πλαστήρα αυτή την Κυριακή

Διάλειμμα δύο βδομάδων πήρε η αγωνιστική δράση σε όλη τη χώρα λόγω των εκλογών, ωστόσο και την Κυριακή που πέρασε δεν έλειψε η συμμετοχή σε αγώνα για δρομέα του ΣΔΥΒ. Έτσι την 11η θέση πήρε ο Στέργιος Κουσκουρίδας στο 4rd North Olympus Trail Vrontou απόστασης 6 χιλιομέτρων με χρόνο 40'43. Ο αγώνας γίνεται με αφετηρία τους Αγίους Αποστόλους, και διασχίζει τα άγρια μονοπ του Βορειοανατολικού Ολύμπου, στην περιοχή της Βροντούς Πιερίας αναδεικνύοντας περιοχές που σχεδόν κανένας δεν θα γνώριζε χωρίς την ύπαρξη αυτής της διοργάνωσης. 189 trail runners έτρεξαν στα 6 χιλιόμετρα, και 243 στα 20 χιλιόμετρα.
Μια μέρα πριν, το Σάββατο 1 Ιουνίου έγινε στην η γενική συνέλευση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Μαζικού Λαϊκού Αθλητισμού – Υπερασποστάσεων και τον εκπροσώπησε ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Παλάντζας. Ο είναι ιδρυτικό μέλος της Ομοσπονδίας, που με το εξαιρετικό της έργο έχει φέρει στο χώρο δεκάδες χιλιάδες κόσμο και έχει κάνει το τρέξιμο την πιο δημοφιλή δραστηριότητα.
Οι αγώνες δρόμου ξαναπαίρνουν μπρος αυτό το Σαββατοκύριακο σε όλη την Ελλάδα, και ο ΣΔΥΒ οργανώνει εκδρομή την Κυριακή στη Λίμνη Πλαστήρα για τον αγώνα “1ος Galactico Lakeside Run Original” απόστασης 10 χιλιομέτρων. Οι εγγραφές συνεχίζονται ως την Τετάρτη, όπως και η κράτηση για το λεωφορείο. Η αναχώρηση ορίστηκε για τις 8.00 το πρωί έξω από το Δημαρχείο Βόλου.
Γυναικεία υπόθεση θα αποτελέσει για τον ΣΔΥΒ το Tinos Running Experience καθώς στην Τήνο θα αγωνιστούν το Σάββατο 4 αθλήτριες του συλλόγου, η Αλεξία Τζήμου, η Ρίτσα Ρούστα, η Άσπα Μανταλιανού και η Μπέσσυ Βελιζιώτη. Την Κυριακή θα τρέξουν στον 2ο Ημιμαραθώνιο Βερδικούσιας ο Γιώργος Καλαντζής, ο Ζήσης Τσουρέλης, ο Τόλης Κουτσουμπές και η Χριστίνα Χατζηγιαννίδου.

Ακόμη δύο αγώνες, της Σκιάθου και των Ιωαννίνων, προστέθηκαν σε αυτούς που ο ΣΔΥΒ συνεχίζει τις εγγραφές. Οι δηλώσεις γίνονται στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160, και όλοι οι αγώνες είναι οι εξής:

1ος Galactico Lakeside Run Original 9 Ιουνίου. Λίμνη Πλαστήρα Καρδίτσας, απόσταση 10 χιλιόμετρα, ποσό συμμετοχής 7 ευρώ (λήξη εγγραφών 5/6). Θα γίνει εκδρομή με λεωφορείο με ποσό 10 ευρώ ανά άτομο.

Alonissos Challenge 16 Ιουνίου. Εκδρομή του Συλλόγου Δρομέων Βόλου στην Αλόννησο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Αποστάσεις 30 και 10 χιλιόμετρα (ποσό συμμετοχής 5 ευρώ για κάθε διαδρομή), παιδικός αγώνας . Διαμονή με 15 ευρώ ανά άτομο ανά ημέρα στην “Πανσιόν Χαρά”. Τα εισιτήρια για το οφείλει να βγάλει απευθείας κάθε αθλητής, στις ημέρες – ώρες που προτιμά.

1st Stylida City Race Σάββατο 6 Ιουλίου απόγευμα. Αποστάσεις 10 και 3 χιλιόμετρα (ποσό συμμετοχής 10 και 5 ευρώ αντίστοιχα), παιδικός αγώνας . Λήξη εγγραφών 2/7.

8o Skiathos Trail Run 2019 Στα μονοπ του Παπαδιαμάντη 22 Σεπτεμβρίου. Ημιμαραθώνιος και 10 χιλιόμετρα (ποσό συμμετοχής 10 ευρώ για κάθε αγώνα), παιδικοί αγώνες δωρεάν. Λήξη εγγραφών 17/9. Θα οργανωθεί εκδρομή από τον ΣΔΥ Βόλου.

13ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων 21-22 Σεπτεμβρίου. Διήμερη εκδρομή με λεωφορείο. Αποστάσεις 30, 10 και 5 χιλιόμετρα με ποσό συμμετοχής αντίστοιχα 12, 10 και 8 ευρώ.

Ως τις 12 Ιουνίου συνεχίζονται από τον ΣΔΥΒ οι εγγραφές για τον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο ς που θα γίνει στις 9 και 10 Νοεμβρίου (Σάββατο απόγευμα θα γίνουν τα 10χλμ και Κυριακή πρωί ο Μαραθώνιος και τα 5χλμ). 

Οι εγγραφές γίνονται στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160, και στη σελίδα του συλλόγου στο facebook δημοσιεύονται οι αναλυτικές πληροφορίες για τον τρόπο εγγραφής και για όλα τα διαδικαστικά θέματα. Κατά την εγγραφή θα πληρώνονται:
α) το ποσό συμμετοχής που κατόπιν της συμφωνίας με τη διοργάνωση είναι 10 ευρώ ανεξαρτήτως αγώνα (για ενισχυμένο πακέτο 25 ευρώ)
β) η συνδρομή έτους 2019 στον ΣΔΥ Βόλου εφόσον δεν έχει πληρωθεί ήδη (5 ευρώ)
γ) η πληρωμή για το ξενοδοχείο (Golden Age Athens Hotel, Μιχαλακοπούλου 57) για όλους όσοι επιθυμούν να μείνουν σε αυτό, και μέχρι να συμπληρωθούν οι 70 θέσεις (35 δίκλινα) που κρατήθηκαν.
Επίσης θα γίνεται κράτηση για τη μετάβαση με το λεωφορείο (προαιρετικά). Για το λεωφορείο δεν θα κρατείται προκαταβολή. Φέτος θα ναυλωθούν 3 και μπορούν να ακολουθήσουν και συγγενείς-φίλοι, αρκεί να το δηλώνει ο αθλητής κατά την εγγραφή.

Τα μέλη θα υπογράφουν τη σχετική υπεύθυνη δήλωση, και θα λαμβάνουν απόδειξη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση