Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Επανεκκίνηση της Ένωσης Παλαιμάχων Ολυμπιακού Β. με νέο Δ.Σ. και πρόεδρο τον Γιώργο Καραμίχαλο
Επανεκκίνηση της Ένωσης Παλαιμάχων Ολυμπιακού Β. με νέο Δ.Σ. και πρόεδρο τον Γιώργο Καραμίχαλο

Επανεκκίνηση της Ένωσης Παλαιμάχων Ολυμπιακού Β. με νέο Δ.Σ. και πρόεδρο τον Γιώργο Καραμίχαλο

“Επανεκκίνηση” με νέο Διοικητικό Συμβούλιο έγινε για την Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού που μετά τα δύσκολα χρόνια λόγω κορωναϊού πραγματοποίησε την γενική της συνέλευση και τις εκλογές, με θετική συμμετοχή βετεράνων “ερυθρόλευκων” παικτών, αλλά και παρουσία του τωρινού προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδας Σάκη Θεοδοσιάδη.

Μετά τις εκλογές που έγιναν, μοιράστηκαν και οι ρόλοι στο νέο ΔΣ, όπου πρόεδρος είναι ο ιώργος Καραμίχαλος, ενώ συμμετέχουν και άλλες μεγάλες δόξες του παρελθόντος αφού ένας από τους στόχους της Ε.Π.Π.Ο.Β είναι κρατηθεί ζωντανή η μεγάλη και ένδοξη   ιστορία του συλλόγου.

Το νέο ΔΣ για την «Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού (Ε.Π.Π.Ο.Β)»,
συγκροτήθηκε ως εξής:
Πρόεδρος: ιώργος Καραμίχαλος
Αρόεδρος Α΄: Δημήτρης Βαϊνάς
Αρόεδρος Β' : Γιάννης Θεοδωρίδης
Γενικός γραμματέας: Σωτήρης Γκανάτσιος
Ταμίας: Σωτήρης Παπαϊωάννου
Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων: Κώστας Σταματίου
Υπεύθυνος τύπου: Βασίλης Ζηνέλης
Υπεύθυνος πολιτιστικών εκδηλώσεων : Γιώργος Κασιούρας
Ειδικός σύμβουλος-τεχνικός: Βασίλης Σκούρας

Στην γενική συνέλευση των Παλαίμαχων προσκλήθηκε και παρέστη ο νέος προπονητής της τωρινής ομάδας Σάκης Θεοδοσιάδης , ενώ σαν πρώτη απόφαση του νέου ΔΣ της Ε.Π.Π.Ο.Β, είναι η απόφαση στήριξης της νέας ομάδας:

Σ της Ένωσης Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Βόλου στηρίζει την διοίκηση της ομάδας του ΑΣ Ολυμπιακός , τους τεχνικούς και τους ποδοσφαιριστές και καλεί τον κόσμο να πράξει το ίδιο, ενώ οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές θα είναι τες σε ό,τι τους ζητηθεί”.

Φυσικό και αυτονόητο είναι ότι οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού Βόλου θα είναι τες στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, τον αγιασμό και το επίσημο ξεκίνημα για την νέα περίοδο την Δευτέρα 1η Αυγούστου και 18.30 στις εγκαταστάσεις της Άλλης Μεριάς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση