Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Επανεκκίνηση της Ένωσης Παλαιμάχων Ολυμπιακού Β. με νέο Δ.Σ. και πρόεδρο τον Γιώργο Καραμίχαλο
Επανεκκίνηση της Ένωσης Παλαιμάχων Ολυμπιακού Β. με νέο Δ.Σ. και πρόεδρο τον Γιώργο Καραμίχαλο

Επανεκκίνηση της Ένωσης Παλαιμάχων Ολυμπιακού Β. με νέο Δ.Σ. και πρόεδρο τον Γιώργο Καραμίχαλο

“Επνεκκίνηση” με νέο Διοικητικό Συμβούλιο έγινε γι την Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού που μετά τα δύσκολα χρόνια λόγω κορωναϊού πραγματοποίησε την γενική της συνέλευση και τις εκλογές, με θετική συμμετοχή βετεράνων “ερυθρόλευκων” παικτών, αλλά και παρουσία του τωρινού προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδας Σάκη Θεοδοσιάδη.

Μετά τις εκλογές που έγιναν, μοιράστηκαν και οι ρόλοι στο νέο ΔΣ, όπου πρόεδρος είναι ο Γιώργος Καραμίχαλος, ενώ συμμετέχουν και άλλες μεγάλες δόξες του παρελθόντος αφού ένας από τους στόχους της Ε.Π.Π.Ο.Β είναι κρατηθεί ζωντανή η μεγάλη και ένδοξη   ιστορία του συλλόγου.

Το νέο ΔΣ για την «Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Βόλου (Ε.Π.Π.Ο.Β)»,
συγκροτήθηκε ως εξής:
Πρόεδρος: Γιώργος Καραμίχαλος
Αντιπρόεδρος Α΄: Δημήτρης Βαϊνάς
Αντιπρόεδρος Β' : Γιάννης Θεοδωρίδης
Γενικός : Σωτήρης Γκανάτσιος
Ταμίας: Σωτήρης Παπαϊωάννου
Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων: Κώστας Σταματίου
Υπεύθυνος τύπου: Βασίλης Ζηνέλης
Υπεύθυνος πολιτιστικών εκδηλώσεων : Γιώργος Κασιούρας
Ειδικός σύμβουλος-τεχνικός: Βασίλης Σκούρας

Στην γενική συνέλευση των Παλχων προσκλήθηκε και παρέστη ο νέος προπονητής της τωρινής ομάδας Σάκης Θεοδοσιάδης , ενώ σαν πρώτη απόφαση του νέου ΔΣ της Ε.Π.Π.Ο.Β, είναι η απόφαση στήριξης της νέας ομάδας:

“Το ΔΣ της Ένωσης Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Βόλου στηρίζει την της ομάδας του ΑΣ , τους τεχνικούς και τους ποδοσφαιριστές και καλεί τον κόσμο να πράξει το ίδιο, ενώ οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές θα είναι παρόντες σε ό,τι τους ζητηθεί”.

Φυσικό και αυτονόητο είναι ότι οι παλχοι του Ολυμπιακού Βόλου θα είναι παρόντες στην της ομάδας, τον αγιασμό και το επίσημο ξεκίνημα για την νέα περίοδο την Δευτέρα 1η Αυγούστου και 18.30 στις εγκαταστάσεις της Άλλης Μεριάς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση