Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Εορταστικό τραπέζι του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου
Εορταστικό τραπέζι του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου

Εορταστικό τραπέζι του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου

Γεύμα στους και αθλήτριες της αγωνιστικής ομάδας και στους του τμήματος, παρέθεσε το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», στο «Ιππόκαμπος» στις Αλυκές, την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου.

Με χαλαρή ατμόσφαιρα, διοίκηση, κι συζήτησαν και πέρασαν ευχάριστα.

Στο τραπέζι, παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Συλλόγου Στέργιος Φάτσης, ο γενικός γραμματέας Στέλιος Κολόζος,   μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη κι έφορος βόλεϊ Αντώνης , το μέλος του Δ.Σ. κι έφορος του τμήματος Γιώργος Τάκης και οι προπονητές ακαδημιών, προαγωνιστικής κι αγωνιστικής.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Στέργιος Φάτσης έκανε λόγο για ένα τμήμα πρότυπο, δηλώνοντας περήφανος που για διάστημα τριών ετών διετέλεσε έφορος. Εξήρε το έργο του εφόρου και των προπονητών, επισημαίνοντας ότι υπήρχε μια καλή βάση σε Διοίκηση και προπονητές κι ευχήθηκε επιτυχίες στους αθλητές.

Τους διαβεβαίωσε, ότι θα συνεχίζουν να προπονούνται στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικό, προσθέτοντας ότι με σωστό προγραμματισμό, μπορούν να πετύχουν εξαιρετικές επιδόσεις και να διαπρέψουν και στον αθλητισμό αλλά και στα μαθήματά τους.

Μάλιστα ως γενικός γραμματέας του ΕΑΣ , ανακοίνωσε την διεξαγωγή του πανελλήνιου πρωταθλήματος Κ18 στο Βόλο, στο 19 – 20 Ιουνίου 2020.

Από την πλευρά του, ο γενικός γραμματέας του Ερασιτέχνη Στέλιος Κολόζος ευχήθηκε υγεία κι επιτυχίες, ενώ ο έφορος του τμήματος και μέλος του Ερασιτέχνη Γιώργος Τάκης, αφού ευχήθηκε σε όλους υγεία, ζήτησε από τους αθλητές να συνεχίσουν δυναμικά, δηλώνοντας ότι το τμήμα πάντα βρίσκεται στο πλευρό τους και τους στηρίζει κι επιδιώκει να συνεχίσει η ανοδική του πορεία.

Τέλος και οι προπονητές τόνισαν την ανάγκη της σκληρής δουλειάς και της διαμόρφωσης αξιοπρεπούς προσωπικότητας.

Μάλιστα το τμήμα, πρόσφερε δώρα σε αθλητές, προπονητές και διοίκηση κι ευχήθηκε σε όλους “Καλή Χρονιά”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Aνοίγει τις πύλες του την Κυριακή ο ναός Αγίου Νικολάου Παλιουρίου Βόλου - https://t.co/qV3ia6Hdig… -

  • Όχημα με ηλικιωμένο οδηγό προσέκρουσε σε σταθμευμένα οχήματα #τροχαίοατύχημα - https://t.co/R6TYgPsPIT -

  • #φωτιά σε διαμέρισμα στον οικισμό Ξηροκάμπου #φωτιά - https://t.co/H1jdxlQ7PJ -

"Αλιεύοντας" την είδηση