Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Εορτασμός των 80 Χρόνων του Ολυμπιακού Βόλου
Εορτασμός των 80 Χρόνων του Ολυμπιακού Βόλου

Εορτασμός των 80 Χρόνων του Ολυμπιακού Βόλου

Αποφάσεις της  Οργνωτικής Επιτροπής

Πργματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου   συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής για τον εορτασμό των 80 Χρόνων  του Ολυμπιακού Βόλου υπό την προεδρεία του  Ιάσονα Χατζή και με την παρουσία των μελών Αθανάσιου Χαρμάνη , ιάννη Θεοδωρίδη , Απόστολου Καψιώτη και Αλέξανδρου Μεταφτσή και  με τη συμμετοχή  του προέδρου του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου  Νικόλαου Τσεκούρα .

Στη συνάντηση αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

-Να πραγματοποιηθεί η κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου την Κυριακή 15 Ιανουαρίου και ώρα 11.30 στο ΕΑΚ Βόλου με την παρουσία όλων των τμημάτων του . Στις 10.30 στον ίδιο χώρο θα δοθεί συνέντευξη τύπου της Οργανωτικής Επιτροπής  Εορτασμού των 80 Χρόνων .

-Να πραγματοποιηθεί ο Ετήσιος Χορός του Συλλόγου , την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 , στο Κοσμικό Κέντρο “ΚΑΖΙ , χορηγού της ομάδας .

-Να πραγματοποιηθεί Έκθεση Αρχειακού Υλικού του Ολυμπιακού Βόλου που θα διαρκέσει όλο το μήνα Απρίλιο και θα γίνει σε κατάλληλη αίθουσα στο Κέντρο του Βόλου .

Για το σκοπό αυτό τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοικτά κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από 18.00 έως 20.00 όπου θα γίνεται η παράδοση και καταγραφή του αρχειακού υλικού (φωτογραφίες , φανέλες , παπούτσια , μετάλλια κ.λπ.) προκειμένου με τη λήξη της Έκθεσης να παραδοθούν στους κατόχους τους .

Για οποιαδήποτε ενημέρωση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου Νικόλαο Τσεκούρα στο τηλέφωνο 6979002709 .

-Να πραγματοποιηθεί Ακαδημιών με τη συνεργασία του τμήματος ΤΕΦΦΑ Τρικάλων του Θεσσαλίας .

-Να πραγματοποιηθούν Κολυμβητικοί αγώνες επίδειξης των αθλητών και αθλητριών του Συλλόγου .

-Να πραγματοποιηθεί με μέριμνα του Συλλόγου των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου .

-Να επιδιωχθεί  να πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας μπάσκετ της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου με την αντίστοιχη του Ολυμπιακού Πειραιώς , πρωταθλήτριας Ελλάδας και συμμετέχουσας στην Ευρωλίγκα Γυναικών .

-Να πραγματοποιηθεί αποκάλυψη Επιτύμβιας στήλης στην Πλατεία  Ελευθερίας , του ποδοσφαιριστή του Συλλόγου Μαλαβέτα που κρεμάστηκε κατά τη διάρκεια της αντίστασης στους Γερμανούς κατακτητές από Γερμανούς και ντόπιους δοσίλογους .

-Την Κυριακή των Βαΐων ,  9 Απριλίου 2017 , μετά τη , θα τελεστεί Μνημόσυνο στη μνήμη των θανόντων , αθλητών , αθλητριών , παραγόντων και φιλάθλων της ομάδας  και για το σκοπό αυτό και την αρτιότερη προετοιμασία του   όλοι όσοι γνωρίζουν πρόσωπα που έχουν φύγει από κοντά μας και αποτελούσαν μέλη της οικογένειας του Ολυμπιακού Βόλου να ενημερώνουν τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου  Νικόλαο Τσεκούρα στο τηλέφωνο 6979002709 .

Μετά το πέρας της επιμνημόσυνης δέησης η Επιτροπή θα επισκεφτεί το Γηροκομείο Βόλου , όπου ενόψει των εορτών του ΑΓΙΟΥ ΠΑΣΧΑ θα προσφέρουν τρόφιμα και ρουχισμό .

Η κεντρική εκδήλωση , στις 2 Ιουνίου 2017 , θα πραγματοποιηθεί σε μέρος που θα ανακοινωθεί σε νέα ενημέρωση για τις ενέργειες της Οργανωτικής Επιτροπής , καθώς και το πλαίσιό της .

Παράλληλα αποφασίστηκε να γίνουν συναντήσεις με τους φορείς της πόλης ( Μητρόπολη Δημητριάδος , Δήμο Βόλου , Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων ) , όπου θα γίνει ενημέρωσή τους για τις επετειακές εκδηλώσεις καθώς και πρόσκληση να παραστούν σ΄αυτές .

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν όλη τη χρονιά και σκοπό  έχουν να αναδείξουν τον κοινωνικό ρολό του ιστορικού σωματείου , διαχρονικά , στην αθλητική και κοινωνική ιστορία του τόπου.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση