Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Εντυπωσίασαν οι «μικροί» της Νίκης Βόλου στα πολύαθλα
Εντυπωσίασαν οι «μικροί» της Νίκης Βόλου στα πολύαθλα

Εντυπωσίασαν οι «μικροί» της Νίκης Βόλου στα πολύαθλα

Συγκεντρώνοντς 14 οι αθλητές στίβου του .Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», ξεχώρισαν στους αναπτυξιακούς αγώνες πολυάθλων Κ14, που διεξήχθησαν στις 22 Μαΐου 2022 στο .

Στα αγόρια το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου, συγκέντρωσε επτά (1 ΧΡΥΣΟ – 3 ΑΡΥΡΑ – 3 ΧΑΛΚΙΝΑ) από τα ατομικά αγωνίσματα και ένα αργυρό στη γενική κατάταξη και στα κορίτσια συγκέντρωσε τέσσερα μετάλλια (1 ΧΡΥΣΟ – 2 ΑΡΓΥΡΑ – 1 ΧΑΛΚΙΝΟ) από τα ατομικά τους αγωνίσματα κι ένα αργυρό κι ένα χάλκινο στη γενική κατάταξη.

Η Νίκη Βόλου, ήταν το πολυπληθέστατο σωματείο σε συμ αθλητών κι αθλητριών και ο αναδείχθηκε πρώτος στη βαθμολογία στην κατηγορία των αγοριών και των κοριτσιών στη Μαγνησία.

Ο υπεύθυνος του τμήματος στίβου του Συλλόγου Γιώργος Τάκης, εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια τόσο στους μικρούς αθλητές κι αθλήτριες για τις επιδόσεις τους, όσο και στους για την ανάδειξη του τμήματος, σε ένα από τα καλύτερα πανελληνίως.

Όπως δήλωσε «Η κατηγορία Κ14, αποτελεί το «φυτώριο» μας για το μέλλον του Συλλόγου και τις αγωνιστικές κατηγορίες. Δίνουμε το απαραίτητο προπονητικό βάρος σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες των αθλητών και αθλητριών μας, προετοιμάζοντάς τους για τις μεγάλες κατηγορίες. Νιώθουμε όλοι μας πολύ περήφανοι για όλα τα παιδιά του τμήματός μας».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση