Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Εντυπωσίασαν οι «μικροί» της Νίκης Βόλου στα πολύαθλα
Εντυπωσίασαν οι «μικροί» της Νίκης Βόλου στα πολύαθλα

Εντυπωσίασαν οι «μικροί» της Νίκης Βόλου στα πολύαθλα

Συγκεντρώνοντας 14 μετάλλια οι αθλητές στίβου του .Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», ξεχώρισαν στους αναπτυξιακούς πολυάθλων Κ14, που διεξήχθησαν στις 22 Μαΐου 2022 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Στα αγόρια το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου, συγκέντρωσε επτά μετάλλια (1 ΧΡΥΣΟ – 3 ΑΡΓΥΡΑ – 3 ΧΑΛΚΙΝΑ) από τα ατομικά αγωνίσματα και ένα αργυρό στη γενική κατάταξη και στα κορίτσια συγκέντρωσε τέσσερα μετάλλια (1 ΧΡΥΣΟ – 2 ΑΡΓΥΡΑ – 1 ΧΑΛΚΙΝΟ) από τα ατομικά τους αγωνίσματα κι ένα αργυρό κι ένα χάλκινο στη γενική κατάταξη.

Η Νίκη Βόλου, ήταν το πολυπληθέστατο σωματείο σε συμμετοχές αθλητών κι αθλητριών και ο Σύλλογος αναδείχθηκε πρώτος στη βαθμολογία στην κατηγορία των αγοριών και των κοριτσιών στη Μαγνησία.

Ο υπεύθυνος του τμήματος στίβου του Συλλόγου Γιώργος Τάκης, εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια τόσο στους μικρούς αθλητές κι αθλήτριες για τις επιδόσεις τους, όσο και στους προπονητές για την ανάδειξη του τμήματος, σε ένα από τα καλύτερα πανελληνίως.

Όπως δήλωσε «Η κατηγορία Κ14, αποτελεί το «φυτώριο» μας για το μέλλον του Συλλόγου και τις αγωνιστικές κατηγορίες. Δίνουμε το απαραίτητο προπονητικό βάρος σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες των αθλητών και αθλητριών μας, προετοιμάζοντάς τους για τις μεγάλες κατηγορίες. Νιώθουμε όλοι μας πολύ περήφανοι για όλα τα παιδιά του τμήματός μας».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ολοκληρώθηκε η 2η ημέρα του τουρνουά 1ο SUMMER CUP- ZAGORIN #1οSUMMERCUPZAGORIN - https://t.co/H2JQlXcWmG -

  • Ενημέρωση ξενοδόχων Μαγνησίας #ΕνωσηΞενοδόχωνΜαγνησίας - https://t.co/laHvkOByjL -

  • Κινηματογραφικό αφιέρωμα «Παντοτινά αστέρια» - https://t.co/n5cSpu18aZ -

"Αλιεύοντας" την είδηση