Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Εντυπωσίασαν Φλώρου και Τσιτάκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου
Εντυπωσίασαν Φλώρου και Τσιτάκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου

Εντυπωσίασαν Φλώρου και Τσιτάκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου

 

Πετυχαίνοντας την είσοδό τους στην οκτάδα στις μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις, οι αθλήτριες του τμήματος στίβου της ς Έφη Φλώρου και Αποστολία Τσιτσάκη, μετά τις επιτυχίες τους στο πανελλήνιο ανωμάλου δρόμου, εντυπωσίασαν με τις επι τους στο 36ο πανελλήνιο κλειστού στίβου που διεξήχθη στο ΣΕΦ το Σαββατοκύριακο 26 – 27 Φεβρουαρίου , όπου συμμετείχαν σπουδαίοι κι αθλήτριες.

Η Έφη Φλώρου, κατέκτησε την 4η θέση στα 3000 μ. και η Αποστολία Τσιτσάκη την 8η θέση στα 1500 μ.

Ο έφορος του τμήματος στίβου του Συλλόγου Γιώργου Τάκης, εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια τόσο στις αθλήτριες όσο και στον προπονητή τους Παύλο Παρασκευόπουλο.

Όπως δήλωσε:  “Το τμήμα αποδεικνύει περίτρανα ότι, με οργάνωση, υπομονή και πολύ δουλειά τα αποτελέσματα έρχονται σε υψηλό επίπεδο. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, γιατί το τμήμα μας έχει σπουδαίους και αθλήτριες σε όλα τα αγωνίσματα του στίβου, στα αλτικά, στα εμπόδια και στα δρομικά και με το νεανικό teαm των ριπτών, αισιοδοξούμε για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο προσεχές , με αφετηρία τα διασυλλογικά πρωταθλήματα στον ανοιχτό στίβο. Πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στον προπονητή, αλλά και σε όλο το τμήμα για τη δουλειά που γίνεται από όλους συλλογικά”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση