Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Έντονη δυσαρέσκεια Ολυμπιακού Βόλου και φορέων για την αναδιάρθρωση
Έντονη δυσαρέσκεια Ολυμπιακού Βόλου και φορέων για την αναδιάρθρωση

Έντονη δυσαρέσκεια Ολυμπιακού Βόλου και φορέων για την αναδιάρθρωση

Σ του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια και εναντίωση του για τις σημερινές εξελίξεις σχετικά με την αναδιάρθρωση των κατηγοριών του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Η σχεδιαζόμενη προς ψήφιση αναδιάρθρωση πλήττει καίρια τα συμφέροντα της oμάδας, η οποία ένα βήμα πριν την αγωνιστική της άνοδο στην δεύτερη στη τάξη κατηγορία, θα αναγκαστεί ουσιαστικά να συμμετάσχει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην ίδια που αγωνίζεται τώρα.

Σ του που εκπροσωπεί τις χιλιάδες των οπαδών και φίλων του Συλλόγου και μεταφέροντας την αγωνία και την αγανάκτησή τους θέτει τα παρακάτω ερωτήματα:

-Θα ψηφίσουν οι τοπικοί βουλευτές την τροπολογία που θα καταθέσει ο κ.Βασιλειάδης που πλήττει τα συμφέροντα της ομάδας;

-Η διοίκηση της ΕΠΣΘ θα υποστηρίξει τα συμφέροντα των αδικούμενων ομάδων που είναι μέλη της;

Ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας βίωσε στο παρελθόν την εξαφάνιση του ποδοσφαιρικού τμήματος από ωμή πολιτική παρέμβαση και «τιμώρησε» τους πολιτικούς και αθλητικούς παράγοντες που δεν αντέδρασαν σε αυτή την κατάφωρη αδικία.

α είναι όλοι βέβαιοι ότι θα το επαναλάβει.

Εκφράζεται η ελπίδα ότι την ύστατη ώρα κάποιοι να αφουγκραστούν την αγανάκτηση του κόσμου και να ορθώσουν το ανάστημά τους ώστε να πρυτανεύσει η λογική και το δίκαιο για το καλό του τοπικού αλλά και γενικότερα του επαρχιακού ποδοσφαίρου και όχι τα συμφέροντα των λίγων.

Η αντι

Η αντι Μαγνησίας και Σποράδων μετά την διαφαινόμενη εφαρμογή της αναδιάρθρωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου από την περίοδο 2019-2020, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η απόφαση που λαμβάνεται ερήμην των ιστορικών ομάδων μας, του Ολυμπιακού και της ίκης, που εξακολουθούν να διαγράφουν μια μεγάλη και δύσκολη πορεία, μας βρίσκει κάθετα αντίθετους. Δεν θα δεχθούμε την άδικη απόφαση που θα λάβουν οι διοικήσεις. Ο αιφνιδιασμός δεν θα γίνει αποδεκτός και θα πρέπει όλος ο πολιτικός κόσμος και οι Βουλευτές να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την υποστήριξη των ιστορικών σωματείων μας».

Ιάσονας Αποστολάκης: Να στηρίξουμε όλοι τον Ολυμπιακό και τη Νίκη

επιμένοντας στην αναδιάρθρωση του ποδοσφαίρου από το 2020

Μετά την συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη με εκπροσώπους της ΕΠΟ και την διαφαινόμενη εφαρμογή της αναδιάρθρωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου από την περίοδο 2019 – 2020, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί για τον Βόλο» και υποψήφιος δήμαρχος Ιάσονας Αποστολάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Παρακολουθήσαμε από κοντά τη μεγάλη προσπάθεια των δύο ιστορικών ομάδων της πόλης μας, του Ολυμπιακού και της Νίκης, οι οποίες διέγραψαν φέτος μια εξαιρετική πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Θεωρούμε ότι στην μεγάλη αυτή προσπάθεια που κατέβαλαν οι ομάδες μας, απέναντι σε παθογένειες του παρελθόντος και σε «μυστήριους» ιδιοκτήτες, δεν μπορεί να δοθεί η χαριστική βολή. Όπως, επίσης, δεν μπορεί να δοθεί η χαριστική βολή σε άλλες δώδεκα ομάδες της περιφέρειας, καθώς και δυο του κέντρου με ανάλογη ιστορία, που έχουν συστρατευτεί στον ίδιο αγώνα.

Ιδιαίτερα, μάλιστα, όταν την ίδια ώρα επιβραβεύονται και χρηματοδοτούνται με λεφτά του ελληνικού λαού μέσω της ΕΡΤ όλοι εκείνοι που έφεραν σε ανυποληψία το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και στην πόλη μας και με «μαγικές » διατηρούν ομάδες χωρίς λαϊκό έρεισμα, που κατ' επανάληψη έχουν κατηγορηθεί για παράνομο στοιχηματισμό.

Για αυτούς τους λόγους καλούμε τους τοπικούς βουλευτές να στηρίξουν με τη σειρά τους τις ιστορικές ομάδες ΝΙΚΗ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, επιμένοντας στην αναδιάρθρωση από την χρονιά 2020 – 2021, χωρίς αιφνιδιασμούς.

Σε κάθε περίπτωση, αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, τις τεχνικές ηγεσίες και τις διοικήσεις τους, καθώς και στους φιλάθλους, που στάθηκαν κοντά στις ομάδες και τις στήριξαν με κάθε τρόπο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση