Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Εντατικά συνεχίζει κάθε δράση ο ΣΔΥ Βόλου, με επίκεντρο το 1ο Γορίτσα Trail Run & MTB Festival
Εντατικά συνεχίζει κάθε δράση ο ΣΔΥ Βόλου, με επίκεντρο το 1ο Γορίτσα Trail Run & MTB Festival

Εντατικά συνεχίζει κάθε δράση ο ΣΔΥ Βόλου, με επίκεντρο το 1ο Γορίτσα Trail Run & MTB Festival


Χωρίς αγωνιστική συμμετοχή πέρασε η εβδομάδα για τους δρομείς του υ καθώς ο Αχίλλειος Άθλος Φαρσάλων όπου ο σύλλογος θα πραγματοποιούσε εκδρομή με 50 συμμετοχές, ματαιώθηκε εξαιτίας των καταστροφών από την πλημμύρα.

Το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στον φίλο του ΣΔΥΒ και νικητή του Καραμάνειου Φιλάρετου Μπούκη, αθλητή μέλος της Tihio Race Team, ο οποίος κατέλαβε τη 2η θέση στον 3 UltraSummits TihioRace στο Τείχιο Δωρίδας με χρόνο 42 ώρες και 41 λεπτά. Ο αγώνας ήταν απόστασης 215 χιλιομέτρων, ξεκίνησε την Πέμπτη, και ο τερματισμός του δρομέα έγινε στις 5.42 το πρωί του Σαββάτου. Μάλιστα πρόλαβαν να τερματίσουν μόνο οι 4 πρώτοι αθλητές, καθώς ο αγώνας διακόπηκε για λόγους ασφαλείας, όταν η περιοχή επλήγη από θεομηνία. Για τον ίδιο λόγο δεν ολοκληρώθηκε ο Ultra TihioRace 65km που ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου, και κανένας δρομέας δεν πρόλαβε να τερματίσει.

Στον ποδηλατικό τομέα, ο Γιάννης Κλόκας αγωνίστηκε σε 3 διαδρομές το Σαββατοκύριακο στο «Κάτω Τιθορέα MTB and Road Race». Το Σάββατο κατέλαβε την 3η θέση στο MTB XCC που έγινε σε τεραίν με πολύ λάσπη. Στη συνέχεια τερμάτισε 4ος στην ανάβαση 20χλμ. Την πήρε τη 5η θέση στο ΜΤΒ 26χλμ. όπου έχασε έδαφος ενώ προηγούταν, καθώς τρύπησε το λάστιχο.

Εντατικά συνεχίζονται οι ετοιμασίες για το 1ο & MTB Festival 2020 που θα διοργανώσει ο υ την 11 Οκτωβρίου. Πολύτιμη θα είναι για μία ακόμη φορά όπως σε κάθε διοργάνωση και εκδήλωση που γίνεται στη , η υποστήριξη και η κάλυψη από τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Νομού ς. Θα γίνουν οι εξής διαδρομές: Ανάβαση Γορίτσας ασφάλτου 2.100 μέτρα, 15.000 μέτρα TRAIL, 6.000 μέτρα TRAIL και MOUNTAIN BIKE 20 χιλιομέτρων. Ιδιαίτερα τιμητική θα είναι η συμμετοχή του Νίκου Μαγγίτση στη μεγάλη απόσταση. Ο ΣΔΥ εκτός όλων των άλλων εργασιών στη διαδρομή, οργανώνει κάθε βδομάδα test event. Αρχικά έγινε test στη διαδρομή του ΜΤΒ. Στις 17 Σεπτεμβρίου ακολούθησε η διαδρομή των 6 χλμ, στις 23 και 27 Σεπτεμβρίου η διαδρομή των 15χλμ. Μάλιστα ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η παρουσία 5 δρομέων που ήρθαν την Κυριακή από τη Λάρισα για να συμμετέχουν, όπως και της Δήμητρας Ιωαννίδου από τον ΣΔΥ Θεσσαλονίκης. Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου θα γίνει νέο τεστ, και η συνάντηση ορίζεται στις 16.00 στη Γορίτσα, δίπλα από το στάδιο. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνονται στον Γιώργο Καλαντζή και τον Θανάση Οικονόμου, και βέβαια σε όσους ακόμη βοηθούν στη χάραξη και στο καθάρισμα των διαδρομών. Καθώς χρειάζονται εθελοντές για τον αγώνα, παρακαλούνται όσοι προσφέρονται, να το δηλώσουν στον ΣΔΥ .

Ο ΣΔΥΒ υπενθυμίζει ότι ο αριθμός μητρώου του συλλόγου στις Κεντρικές Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Διαχείρισης Εθνικού υ Εθελοντών Αιμοδοτών, είναι ο 15211. Τα μέλη του ΣΔΥ Βόλου και οι οικογένειές τους προσφέρουν αίμα ανά τακτά διαστήματα καθώς λόγω των γεγονότων υπάρχει έλλειψη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση