Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ενότητα ζητά ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου
Ενότητα ζητά ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου

Ενότητα ζητά ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου

Συνεδρίασε έκτακτα , χθες Τετάρτη 13 Ιανουαρίου και 18.30 , το Δ/κο Συμβούλιο του , μετά την παραλαβή των παραιτήσεων του προέδρου και των μελών του Δ/κου Συμβουλίου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και αποφάσισε τα παρακάτω:

  • Συνέστησε τριμελή επιτροπή , για οιονδήποτε θέμα αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα , αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Τσεκούρα Νικόλαο και τα μέλη αυτού κ.κ. Μεταφτσή Αλέξανδρο και Κάβουρα Νικόλαο .
  • Να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ Ξηρό Αντώνη , ο οποίος αναφέρεται στο έγγραφο ς , ως , έχων εξουσιοδότηση να χειριστεί τα θέματα της ΠΑΕ , μετά την των μελών αυτής .

-Να σταλεί έγγραφο στον εξουσιοδοτημένο νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ προκειμένου να μας δοθεί το πλήρες μετοχολόγιο αυτής ώστε η τριμελής επιτροπή να προβεί σε διαπροσωπικές επαφές .

  • Να πραγματοποιηθεί , άμεσα , συνάντηση με τους μετόχους της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ προκειμένου να συζητηθούν λύσεις για την άρση της κατάστασης που υφίσταται μετά την παραίτηση των μελών του Δ/κου Συμβουλίου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και το αδιέξοδο που δημιουργείται .

    Ο ΑΣ Ολυμπιακός 1937 , με αίσθημα ευθύνης για την ομάδα , θεματοφύλακας για την δια της ενότητας , της αξιοπρέπειας και του ονόματος της ιστορικής ομάδας , θα προβεί σε όλες εκείνες τις ενδεδειγμένες ενέργειες που του αναλογούν , προκειμένου να συμβάλλει , με τις περιορισμένες δυνατότητες του , στην άρση του αδιεξόδου που οδηγήθηκε η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ , δηλώνοντας προς κάθε κατεύθυνση ότι αδυνατεί να συμβάλλει στη περαιτέρω λειτουργία αυτής και παρακαλεί τους χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας να επιδείξουν , στη δύσκολη αυτή στιγμή , αυτοσυγση και ωριμότητα , χωρίς ύβρεις και προσωπικές επιθέσεις , διότι η που θα ξημερώσει για την ομάδα , πρέπει να βρει όλους ενωμένους .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση