Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Ενότητα ζητά ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου
Ενότητα ζητά ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου

Ενότητα ζητά ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου

Συνεδρίασε έκτακτα , χθες Τετάρτη 13 Ιανουαρίου και ώρα 18.30 , το Δ/κο Συμβούλιο του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 , μετά την παραλαβή των παραιτήσεων του προέδρου και των μελών του Δ/κου Συμβουλίου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και αποφάσισε τα παρακάτω:

  • Συνέστησε τριμελή επιτροπή , για οιονδήποτε θέμα αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα , αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Τσεκούρα Νικόλαο και τα μέλη αυτού κ.κ. Μεταφτσή Αλέξανδρο και Κάβουρα Νικόλαο .
  • Να πραγματοποιηθεί με τον νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ Ξηρό Αντώνη , ο οποίος αναφέρεται στο έγγραφο παραίτησης , ως , έχων εξουσιοδότηση να χειριστεί τα θέματα της ΠΑΕ , μετά την των μελών αυτής .

-Να σταλεί έγγραφο στον εξουσιοδοτημένο νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ προκειμένου να μας δοθεί το πλήρες μετοχολόγιο αυτής ώστε η τριμελής επιτροπή να προβεί σε διαπροσωπικές επαφές .

  • Να πραγματοποιηθεί , άμεσα , με τους μετόχους της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ προκειμένου να συζητηθούν λύσεις για την της κατάστασης που υφίσταται μετά την των μελών του Δ/κου Συμβουλίου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και το που δημιουργείται .

    Ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 , με αίσθημα ευθύνης για την ομάδα , θεματοφύλακας για την διαφύλαξη της ενότητας , της αξιοπρέπειας και του ονόματος της ιστορικής ομάδας , θα προβεί σε όλες εκείνες τις ενδεδειγμένες ενέργειες που του αναλογούν , προκειμένου να συμβάλλει , με τις περιορισμένες δυνατότητες του , στην του αδιεξόδου που οδηγήθηκε η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ , δηλώνοντας προς κάθε κατεύθυνση ότι αδυνατεί να συμβάλλει στη περαιτέρω λειτουργία αυτής και παρακαλεί τους χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας να επιδείξουν , στη δύσκολη αυτή στιγμή , αυτοσυγκράτηση και ωριμότητα , χωρίς ύβρεις και προσωπικές , διότι η που θα ξημερώσει για την ομάδα , πρέπει να βρει όλους ενωμένους .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Είκοσι έξι θετικά κρούσματα στα rapid test στη Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/SJSSao6dUy -

  • Υπό μερικό έλεγχο #φωτιά στη Χαλυβουργία  #φωτιά - https://t.co/JsI89fCvCp -

  • Τέσσερις στους δέκα ανεμβολίαστους θα νοσήσουν #εμβολιασμένο - https://t.co/KOkL9gp2AF -

"Αλιεύοντας" την είδηση