Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Εννιά μετάλλια για τη Νίκη Βόλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Κατηγοριών
Εννιά μετάλλια για τη Νίκη Βόλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Κατηγοριών

Εννιά μετάλλια για τη Νίκη Βόλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Κατηγοριών

Εννέα συνολικά μετάλλια, τέσσερα χρυσά, ένα ασημένιο και τέσσερα , είναι ο απολογισμός του τμήματος κολύμβησης του «Η ΝΙΚΗ» που συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Κατηγοριών που διεξήχθη σε ΟΑΚΑ και Ποσειδώνιο 14 – 19 Ιουλίου , σε μια αγωνιστική χρονιά, ιδιαίτερη, λόγω της πανδημίας.

Στο πανελλήνιο κολύμβησης, το κορυφαίο αυτό αθλητικό γεγονός, συμμετείχαν 160 και 2.700 κι αθλήτριες .

Η Νίκη συμμετείχε με 30 κι αθλήτριες που αγωνίστηκαν με ψυχή, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους κατακτώντας μετάλλια, καταλαμβάνοντας θέσεις στις βαθμολογούμενες 16αδες και καταγράφοντας πολύ καλές επιδόσεις κι ατομικά ρεκόρ.

Ιδιαιτέρως τιμητική η 5η θέση στη γενική βαθμολογία στην κατηγορία έφηβων και νεανίδων, καθιστά το σύλλογο πρώτη επαρχιακή δύναμη για ακόμη μια χρονιά, ενώ και στην κατηγορία παμπαίδων -παγκορασίδων Α και Β και παίδων –κορασίδων, παρά το γεγονός ότι αθλητές μας τελευταία στιγμή δεν κατάφεραν να συμμετέχουν στην , ο Σύλλογος βρίσκεται στις πρώτες επαρχιακές ομάδες και είναι η πρώτη κολυμβητική δύναμη που εκπροσωπεί επάξια την πόλη μας, τα τελευταία χρονιά.

Οι αθλητές και αθλήτριες που κατέκτησαν μετάλλια είναι:
Ιωαννίδη Ευτυχία
Χρυσό στα 200ΜΑ Κορασίδων
Χρυσό στα 400ΜΑ Κορασίδων
Ασημένιο στα 200Υπτιο Κορασίδων

Κοντοβάς Γιάννης
Χρυσό στα 200 πεταλούδα Εφήβων

Μιαρίτης Αλέξανδρος
Χρυσό στα 200ΜΑ Εφήβων
Χάλκινο στα 50 πρόσθιο Εφήβων

Χατζηεφραιμίδου Μαρία
Χάλκινο στα 100 Ύπτιο Νεανίδων

Σούμπαση Λαμπρινή
Χάλκινο 50 πεταλούδα ΠΚ Α

Παντελόγλου Λυδία
Χάλκινο 200 πεταλούδα ΠΚ Α

Η Διοικούσα του τμήματος κολύμβησης συγχαίρει όλα τα παιδιά και τους προπονητές για τις επιτυχίες, τις επιδόσεις και την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Επίσης ευχαριστεί όλους τους γονείς για την στήριξή τους στην προσπάθεια που γίνεται, σε δύσκολες από κάθε άποψη συνθήκες, ιδιαίτερα τη φετινή περίοδο και δεσμεύεται ότι, ενόψει του σχεδιασμού της νέας αγωνιστικής χρονιάς, ο πήχης έχει τεθεί ακόμη υψηλότερα για να διασφαλιστεί, η ακόμη καλύτερη λειτουργία και αγωνιστική προοπτική του τμήματος.

"Αλιεύοντας" την είδηση