Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Ενίσχυση στο βόλεϊ για τον Ολυμπιακό Βόλου με Γκλαβίνη και Ζαλώνη
Ενίσχυση στο βόλεϊ για τον Ολυμπιακό Βόλου με  Γκλαβίνη και Ζαλώνη

Ενίσχυση στο βόλεϊ για τον Ολυμπιακό Βόλου με Γκλαβίνη και Ζαλώνη

Η διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 στο πλαίσιο του προγραμματισμού και του σχεδιασμού των τμημάτων για την αγωνιστική περίοδο 2021- ανακοινώνει την απόκτηση από τον Γ.Σ δύο ταλαντούχων αθλητριών για το τμήμα Βόλεϊ, της Στεργιανής Γκλαβίνη και της Ειρήνης Ζαλώνη,

Η Στεργιανή Γκλαβίνη έχει γεννηθεί το 2004 έχει ύψος 1,70 και αγωνίζεται σαν ακραία. Η Στεργιανή προέρχεται από τις Ακαδημίες του Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ,  συμμετείχε σε όλα τα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου και στο τμήμα, το δε ταλέντο της την έφερε και στα κλιμάκια της Ένωσης Θεσσαλίας (ΕΣΠΕΚΕΛ) όπου   συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία. Χαρακτηριστικά της που την κάνουν να ξεχωρίζει το μεγάλο άλμα και το αγωνιστικό της πάθος .

Η Ειρήνη Ζαλώνη έχει γεννηθεί επίσης το 2004 και αγωνίζεται στη θέση της κεντρικής. Έχει ύψος 1,84 . Η Ειρήνη συμμετείχε σε όλα τα αναπτυξιακά τμήματα του Γ Σ ΒΟΛΟΥ καθώς και στην γυναικεία ομάδα, όπως και στα κλιμάκια της που αφορούσαν στην ηλικία της. Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην θέση της κεντρικής. Η ικανότητα της στο μπλοκ και το δυνατό χτύπημα από την θέση 3 την κάνουν να ξεχωρίζει.

Το ΔΣ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 καλωσορίζει τις δύο αθλήτριες στην οικογένεια του Συλλόγου και ευχαριστεί την διοίκηση και τους εφόρους του τμήματος Βόλεϊ του Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ για την παραχώρηση των δύο αθλητριών.

Η ενίσχυση του τμήματος θα συνεχιστεί με την προσθήκη και νέων αθλητριών ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση