Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ενισχύθηκε η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου
Ενισχύθηκε η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Ενισχύθηκε η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Στην ενίσχυση του ανδρικού τμήματος μπάσκετ προχώρησε η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος, ολοκληρώνοντας έτσι την στελέχωσή του, με την μεταγραφή του Θωμά Καραγεώργου από τη .

Ο Θωμάς Καραγεώργος γεννήθηκε το 1983, έχει ύψος 1.83 και αγωνίζεται στη θέση 2, γνωστός για την έφεση του στα τρίποντα, είναι παντρεμένος με 1 παιδί, αναμένοντας και το δεύτερο.

Άρχισε την καριέρα του το 1990 από την Ανάληψη, όπου αγωνίστηκε ως το 2001, 1 χρόνο αγωνίστηκε στην ΄ Εθνική με την ΑΕ Λάρισας, 4 συνολικά χρόνια στον Ολυμπιακό (3 στη ΄ Εθνική και 1 στη Β΄ Εθνική), 2 χρόνια στον Ίωνα στη Γ΄ Εθνική και 6 χρόνια στη (5 χρόνια στη Γ΄ Εθνική και 1 στη Β΄ Εθνική).

Επίσης αποκτήθηκε ο Αντώνης Καρραρήγας από τη Μεταμόρφωση, 27 χρόνων, ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις 1 και 2. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Κένταυρο Ζαγοράς ενώ έπαιξε επίσης στον Ίωνα, στον Ολυμπιακό, στη Μεταμόρφωση και στον Γ.Σ Βόλου.

Ο προχώρησε επίσης και στην ενίσχυση τόσο του εφηβικού τμήματος αλλά και του ανδρικού, αφού επέστρεψε ο 16χρονος σούτινγκ γκάρντ Δημήτρης Χριστοδούλου από την Ανάληψη, ο οποίος είχε δοθεί δανεικός από την ομάδα μας ενώ αποκτήθηκε από τον Αιολικό Βόλου και ο 16 χρονος Κατσιαούνης Γιώργος που αγωνίζεται στη θέση 3 .

Με τις μεταγραφικες κινήσεις αυτές και την απόκτηση του Στέφανου Βλήτσιου και του Ζήση Καφάση, ο αγωνιστικός σχεδιασμός της ομάδας ολοκληρώθηκε και η της για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο και το πρωτάθλημα της , θα ξεκινήσει στο τέλος Αυγούστου υπό τις οδηγίες του προπονητή Φώνη Μαυρομιχάλη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση