Βρίσκεστε εδώ:  / ΔΙΑΤΡΟΦΗ / ΣΠΟΡ / Ενημερωτική ημερίδα για τη βιολειτουργική διατροφή
Ενημερωτική ημερίδα για τη βιολειτουργική διατροφή

Ενημερωτική ημερίδα για τη βιολειτουργική διατροφή

Συνεργασία της Νίκης Βόλου με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Ο Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», η ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924 σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, προχωρούν σε μια πρωτοποριακή συνεργασία για τον αθλητισμό.

Το καινοτόμο και πανευρωπαϊκά αναγνωρισμένο και βραβευμένο ‘’Εξατομικευμένο Πρόγραμμα Βιολειτουργικής Διατροφής για τον Επαναπρογραμματισμό του Μεταβολισμού και την Εξασφάλιση της Υγείας’’ της εταιρίας FOODOXYS (spin-off εταιρίας του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ) από την επιστημονική ομάδα του καθηγητή Δημήτρη Κουρέτα , υιοθετήθηκε από τον Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» και την ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, ξεκινώντας ένα κοινό «ταξίδι», με στόχο κάθε συνειδητοποιημένος πολίτης, αλλά και κάθε αθλητής κι αθλήτρια, ανεξαρτήτως ηλικίας, να ενημερωθεί, με ό,τι πιο σύγχρονο κι αποτελεσματικό προσφέρει η επιστήμη .

Η πρώτη ενημερωτική ημερίδα, διοργανώνεται το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στην αίθουσα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ΓEΩPΓIOY KAPTAΛH 72 ME POZOY, 38333 (ΠPΩHN ΓAΛΛIKO INΣTITOYTO) και ώρα 12:00.

Η ημερίδα, απευθύνεται σε ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ – ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ – ΓΟΝΕΙΣ και ΑΘΛΗΤΕΣ αλλά και σε άτομα που ενδιαφέρονται για την εξασφάλιση υγιεινού τρόπου ζωής, μέσω του καινοτόμου αυτού προγράμματος.

Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ με προσκλήσεις ονομαστικές και θα υπάρχει δυνατότητα συζήτησης –αποριών και προγραμματισμού αξιοποίησης κατά ομάδες αθλητών και ενηλίκων .

Αξίζει να σημειωθεί ότι η FOODOXYS ‘’υιοθέτησε’’ τους ΔΙΕΘΝΕΙΣ αθλητές της δις ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ του Γ.Σ ΒΟΛΟΥ ‘’Η ΝΙΚΗ’’ ως ελάχιστη προσφορά επιβράβευσής τους με στόχο την ΑΝΑΠΤΥΞΗ τους και μόνο .

Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν πρόσβαση σε ‘’προνομιακή’’ αξιοποίηση του προγράμματος ατομικά και ομαδικά.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας στις δηλώσεις συμμετοχής λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων της αίθουσας αλλά και καλύτερης αξιοποίησης του προγράμματος.

Ομιλητής: καθηγητής Δημήτρης Κουρέτας

Δηλώσεις συμμετοχής για έκδοση ονομαστικών προσκλήσεων

Email : gsnikivolou@gmail.com & 24210 85221 για Αθλητικούς Συλλόγους της πόλης του ΒΟΛΟΥ

info@slnetwork.gr & 24210 85221 για Αθλητικά Τμήματα του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ ‘’Η ΝΙΚΗ’’

sotiriskalogirou@slnetwork.gr & 6949911356 για ιδιώτες κατοίκους ΒΟΛΟΥ

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δύο πνιγμοί σε Αλυκές και Γλύφα - https://t.co/WAGDYoC44j -

  • Αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα - Τα νέα πρόσωπα - https://t.co/qEJhF13wjx -

  • Νέα μέτρα ανακοίνωσε ο Ν. Χαρδαλιάς: Παράταση του ορίου 100 ατόμων σε κοινωνικές εκδηλώσεις - https://t.co/CigGldLvUa -

"Αλιεύοντας" την είδηση