Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Εγγραφές στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου
Εγγραφές στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου

Εγγραφές στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου

Τον προγραμματισμό των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου του Αθλητικού Συλλόγου Ολυμπιακός Βόλου 1937 για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, ξεκίνησε η Επιτροπή ποδοσφαίρου σε συνεργασία με την του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αποφασίστηκε, την οργάνωση όλων των τμημάτων, σε συνεργασία με τους υπεύθυνους προπονητές, να αναλάβει ο Αντρέας Μπονόβας. Γενικός αρχηγός αναλαμβάνει το μέλος του Δ.Σ. Νικόλαος Κάβουρας .

Υπεύθυνος επίβλεψης του αγωνιστικού προγράμματος θα είναι ο Παναγιώτης Τζαναβάρας , προπονητής της πρώτης ομάδας, ο οποίος θα παρακολουθεί την εφαρμογή του προπονητικού προγράμματος, την εκγύμναση και την πρόοδο των νεαρών ποδοσφαιριστών, με απότοκο την επίτευξη του τριπτύχου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, που δεν είναι άλλο από «Μεθοδική προπόνηση»- «Διαμόρφωση του χαρακτήρα των νέων»- «Ευγενής άμιλλα».

Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 έχει θέσει ως στόχο του τη σωστή, αρχικά, διαπαιδαγώγηση των παιδιών εκτός κι έπειτα εντός των αθλητικών χώρων. Πιστεύουμε πως ένας σωστός αθλητής, πάνω απ’ όλα πρέπει να είναι ένας συγκροτημένος άνθρωπος κι αυτή είναι η φιλοσοφία που θέλουμε να μεταλαμπαδεύσουμε στα παιδιά των ακαδημιών μας.

Την φετινή περίοδο, τα τμήματα υποδομής θα έχουν την επιστημονική υποστήριξη των Χρήστου Μπασαγιάννη, παθολόγος- διατροφολόγος , Ζήση Μπελέτη, μικροβιολόγος, Γεώργιου Βαβέτση, χειρουργό ορθοπεδικό.

Όπως πάντα έτσι και φέτος θα είναι και όλο το εξειδικευμένο προσωπικό του Κέντρου Αποκατάστασης και Φυσικής Ιατρικής «Κένταυρος»..

Η έναρξη των εγγραφών -αφορά στα παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2002 έως και το 2011 – θα ξεκινήσει την Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Συλλόγου στην Άλλη Μεριά.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής από τις 17.30 έως τις 20.00. Μαζί με την εγγραφή στα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, τα παιδιά θα παραλάβουν και το εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπονήσεων.

Η έναρξη των προπονήσεων βάσει του ισχύοντος προγράμματος, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6979002709.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση