Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Έναρξη των ομάδων μπάσκετ του Oλυμπιακού Bόλου
Έναρξη των ομάδων μπάσκετ του Oλυμπιακού Bόλου

Έναρξη των ομάδων μπάσκετ του Oλυμπιακού Bόλου

Την Πέμπτη 24 Αυγούστου  2017  και ώρα 19.00 , θα πραγματοποιηθεί  ο αγιασμός και η κοινή  επίσημη έναρξη προετοιμασίας τόσο για το γυναικείο  όσο και για το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του Συλλόγου , στο του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 στην Άλλη Μεριά .

Από τον προπονητή της γυναικείας ομάδας μπάσκετ Μιχάλη Καπουρνιώτη , τον συνεργάτη του Μάριο Μπορίνο και τον γυμναστή της ομάδας Δημήτρη Θεοχάρη  καλούνται να βρίσκονται στο χώρο της προπόνησης , στις 18.45  , οι παρακάτω αθλήτριες : Νίκη Ζέρβα , Ελένη Ζήτη , Ραφαέλα Σουλτάνη , Άννα Ταντουρόφσκα , Εύη Κυριατζίδου, Αναστασία Γαλιατσάτου , Ευτυχία Δεληγιάννη, Ευγενία Κοτούλα , Νένα Παγκαλίδου , Λαμπρινή Αγαγιώτου , Ιωάννα Τότση , Χαρούλα Ντελή , Βάλια Χούτα , Ιωάννα Αρτεμισίου, Κατερίνα Σιμιτζή και Ελένη Μοδέα .

Οι δύο αμερικανίδες αθλήτριες Mauriana Clayton και Ciara Andrews  θα αφιχθούν στο Βόλο στις 19 Σεπτεμβρίου .

Η ανδρική ομάδα ήδη άρχισε  την προετοιμασία  της τη Δευτέρα στις 21 Αυγούστου  στο της ομάδας στην Άλλη Μεριά με μοναδική απουσία τον Λεωνίδα Αναστασόπουλο , ο οποίος υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία και μετά τη μετάθεση του στο Βόλο , θα ενταχθεί στις προπονήσεις στις 7 Σεπτεμβρίου .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη φυγόποινου στον Βόλο #σύλληψηφυγόποινου - https://t.co/tNjeuIltN7 -

  • Νεκρός οδηγός Ι.Χ. που έπεσε στη θάλασσα στην Σκόπελο #νεκρόςοδηγός - https://t.co/SxgEONUOS3 -

  • Συμμετοχή ενδιαφερομένων στην επετειακή έκδοση με θέμα «1922-2022: εκατό χρόνια από την Καταστροφή»… - https://t.co/fbKBhCXLzI -

"Αλιεύοντας" την είδηση