Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Έναρξη συνεργασίας τμήματος μπάσκετ (υποδομές) με Νάνσυ Σχοινά
Έναρξη συνεργασίας τμήματος μπάσκετ (υποδομές) με Νάνσυ Σχοινά

Έναρξη συνεργασίας τμήματος μπάσκετ (υποδομές) με Νάνσυ Σχοινά


Ο Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας των τμημάτων υποδομών του τμήματος Μπάσκετ και συγκεκριμένα του τμήματος κορασίδων με τη Νάνσυ Σχοινά που είναι Πτυχιούχος Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αθηνών, με την Καλαθοσφαίριση.

Η Νάνσυ Σχοινά υπήρξε Αθλήτρια της ομάδας Μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου και εργάζεται ως εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Σαν προπονήτρια ασχολήθηκε με τις ομάδες υποδομής του Ολυμπιακού Βόλου και του Γ.Σ Βόλου.

Επίσης, όπως είναι ήδη γνωστό, άρχισαν οι και συνεχίζονται οι εγγραφές στις μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου.

Η μεγάλη παράδοση του Ολυμπιακού Βόλου στο βολιώτικο μπάσκετ συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

Ο μεγάλος σύλλογος της πόλης εκτός της αντρικής ομάδας που αναδείχθηκε κυπελλούχος ΕΣΚΑΘ και πρωταθλήτρια Θεσσαλίας και θ' αγωνιστεί στη Γ' και της γυναικείας που θα παίξει στην κατηγορία, συνεχίζει την εξαιρετική δουλειά στις μπάσκετ του συλλόγου.

Ήδη, η ομάδα κορασίδων κατέκτησε τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο της στη Θεσσαλία, η ομάδα νεανίδων την περσινή περίοδο ως πρωταθλήτρια Θεσσαλίας ήρθε τρίτη στη , ενώ τη χρονιά που ολοκληρώθηκε η ομάδα παίδων Β' του συλλόγου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Μαγνησίας.

Ο Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει με εντατικό ρυθμό να προετοιμάζει τους αυριανούς συνεχιστές του βολιώτικου μπάσκετ. Με ήθος, οργάνωση και προγραμματισμό βοηθά τα νέα παιδιά να διαμορφώσουν χαρακτήρα με αρχές, αναπτύσσει την ευγενική άμιλλα και το ευ αγωνίζεσθαι.

Τα τμήματα υποδομής μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, συμμετέχουν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ, ενώ παίρνουν μέρος σε τουρνουά και σε φιλικά παιχνίδια με ομάδες απ' όλη την Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός Βόλου, στηριζόμενος στο λαμπρό παρελθόν, πρωταγωνιστεί στο και δημιουργεί ένα ακόμη πιο επιτυχημένο μέλλον με κορίτσια και αγόρια από την πόλη του Βόλου.

Ήδη ξεκίνησαν οι προπονήσεις και συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και οι εγγραφές, για αγόρια και κορίτσια 8-16 ετών, σε όλα τα τμήματα.

Πληροφορίες και εγγραφές στα τηλέφωνα 6978189788 Ράμμου Ιωάννα, 6945411031 Παπαθανασίου Ελένη, 6979202731 Σχοινά Νάνσυ, καθώς και στα γραφεία του συλλόγου καθημερινά Λώρη 1 με 5ος όροφος, 10-12 το πρωί και 6-8 το απόγευμα, υπεύθυνος Ζάκος Σαχίνης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση