Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Έναρξη συνεργασίας Ολυμπιακού με Κώστα Καμμένο
Έναρξη συνεργασίας Ολυμπιακού με Κώστα Καμμένο

Έναρξη συνεργασίας Ολυμπιακού με Κώστα Καμμένο

H Διοικούσα Επιτροπή του ανδρικού τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον  γυμναστή,  Κώστα Καμμένο, ο οποίος θα έχει την ευθύνη της φυσικής κατάστασης της ομάδας, υποστηρίζοντας το προπονητικό έργο του νέου τεχνικού,   Γιώργου Βλιώρα.

Ο Κώστας Καμμένος, απόφοιτος της Ακαδημίας Γυμναστικής στη Σόφια, ασχολήθηκε με το δημοφιλές στην περιοχή, αγώνισμα της κωπηλασίας.

Μετά τις σπουδές του, εργάστηκε ως προπονητής κωπηλασίας στον αθλητικό σύλλογο ΟΕΑ/ΝΑΒ, με κορυφαία αποτελέσματα, μεταφρασμένα σε Ολυμπιακές, Παγκόσμιες και Πανευρωπαϊκές επιτυχίες αθλητών του συλλόγου.

Εργάστηκε σε προγράμματα προπονητικής παιδιών και ενηλίκων του Δήμου Βόλου, ενώ αποτελεί αναπόσπαστο μέλος προπονητικής ομάδας συλλόγου crossfit του Βόλου.

Έχει εξειδικεύσεις σε πολλά προπονητικά προγράμματα, όπως λειτουργική προπονητική κ.ά.

Ο σύλλογος υποδέχεται με υψηλές προσδοκίες τον Κώστα Καμμένο, αντάξιες της προπονητικής του αξίας και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ερώτηση Κ. Παπανάτσιου σχετικά με την Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας του Γενικού Νοσοκομείο Βόλου… - https://t.co/EGUODAyPBA -

  • Η Γεωργία Βλασσοπούλου στον Ολυμπιακό Βόλου - https://t.co/hqcXPdTn4u -

  • Εκδρομή με λεωφορείο και πεζοπορία στο Μονοπάτι Καταρρακτών - https://t.co/DXrFnrNEzk -

"Αλιεύοντας" την είδηση