Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Έναρξη προπονήσεων στην Ακαδημία Shinkyokushinkai Καράτε Βόλου
Έναρξη προπονήσεων στην Ακαδημία Shinkyokushinkai Καράτε Βόλου

Έναρξη προπονήσεων στην Ακαδημία Shinkyokushinkai Καράτε Βόλου

Αρχίζουν κανονικά οι προπονήσεις των τμημάτων του Α.Σ. “Υπέρτατη– Αλήθεια – Συνεργασία”, (ΑΗΜΙΑ Shinkyokushinkai KΑΡΑΤΕ Βόλου),ο σύλλογος των πρωταθλητών και των εκπαιδευτών, που εδρεύει στο του Βόλου στην οδό Αν.Γαζή 115 -όπισθεν δικαστηρίων, την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου και ώρα 18.00.
Στον παλαιότερο σύλλογο Καράτε της Κεντρικής Ελλάδος (έτος ιδρύσεως 1985), διδάσκεται ολυμπιακό ΚΑΡΑΤΕ-WKF, παραδοσιακό Shinkyokushinkai Καράτε, αγωνιστικό Body Contact ,(κλάδος άθλησης του Kick Boxing) για όλες τις ηλικίες, καθώς και  αυτοάμυνα Γυναικών– Ανδρών. Παράλληλα θα λειτουργήσει τμήμα προσχολικής ηλικίας από 3.5 ετών έως 5 ετών.
Ο σύλλογος αποτελεί ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ), ενώ είναι μέλος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing(ΠΟΚ),με ειδική αθλητική αναγνώριση και στα δύο αθλήματα και είναι εγγεγραμμένο σωματείο στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Στον σύλλογο εδρεύει και το αρχηγείο του Ελληνικού Shinkyokushinkai, μέλος της Παγκόσμιας Οργάνωσης Shinkyokushinkai WKO με έδρα στο Τόκυο της ς.
Διευθύνων προπονητής του συλλόγου ο Shihan Γιώργος Κοσμίδης, προπονητής της Γ.Γ. Αθλητισμού, αρχηγός εκπρόσωπος του Ελληνικού Shinkyokushinkai πιστοποιημένος απο την παγκόσμια Οργάνωση WKO, κάτοχος 5 Dan.
Ο Shihan Κοσμίδης είναι επίσης κάτοχος 6 Dan στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε(WKF), 7 Dan στην Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε (ΕΛΟΚ) και μέλος του 9μελούς σώματος εξεταστών για την απονομή υψηλών βαθμών Dan.
Είναι διεθνής διαιτητής στο Shinkyokushinkai, ενώ αποτελεί ιδρυτικό μέλος του κλάδου άθλησης Body Contact της ΠΟΚ και μέλος της διοίκουσας επιτροπής (υπεύθυνος διαιτησίας).
Σήμερα είναι καθηγητής πρακτικών μαθημάτων (εγγεγραμμένος στο μητρώο της ΓΓΑ) στην εν ισχύ σχολή προπονητών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing, στο κλάδο άθλησης Body Contact.
Τεχνική διεύθυντρια του συλλόγου είναι η Κοσμίδου Βίκυ, πρωταθλήτρια και πρώην μέλος εθνικής ομάδας Γυναικών με πολλές παγκόσμιες και ευρωπαϊκές διακρίσεις.Εξειδικευμένη με μεγάλη εμπειρία στην διδασκαλία των μικρών αθλητών με γνώσεις στο αγωνιστικό ΣΠΟΡ Καράτε.Κάτοχος 4 Dan στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε (WKF) και στην Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε(ΕΛΟΚ), 3 Dan στην Παγκόσμια Οργάνωση Shinkyokushinkai(WKO) και 2 Dan στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Kick Boxing(ΠΟΚ).
Αρκετοί εκπαιδευτές και προπονητές του αθλήματος, έχουν εγγραφεί στο σύλλογο και έχουν προπονηθεί με τον προπονητή και δάσκαλο Γιώργο Κοσμίδη, με τα δελτία τους καταχωρημένα στον ιστορικό σύλλογο. Οι της έχουν αποκτήσει προνόμια των ολυμπιακών αθλημάτων πριν γίνει το ΚΑΡΑΤΕ και επίσημα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΜΑ με διορισμούς τόσο στο , τα σώματα ασφαλείας όσο και εισαγωγή τους τριτοβάθμια εκπαίδευση άνευ εξετάσεων αλλά και με μοριοδότηση.
Αμέτρητες οι επιτυχίες των αθλητών μας αλλά και η συμμετοχή τους σε όλα τα επίσημα πρωταθλήματα όλα αυτά τα χρόνια ήταν συνεχής.
Με μεγάλη εμπειρία και γνώση στο άθλημα θα διδάσκουν και θα προετοιμάζουν τους του συλλόγου μαζί με ένα εκλεκτό επιτελείο εκπαιδευτών τους.
Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται καθημερινά απογευματινές ώρες, ενώ τα Σαββατοκύριακα θα γίνεται ειδική αγωνιστική προετοιμασία επίλεκτων αθλητών και αθλητριών, ιδιαίτερα πριν από κάθε επίσημη διοργάνωση.
Ο Σύλλογος, ο οποίος από την ίδρυση του έχει φιλοξενήσει περισσότερους από 4.500 αθλητές, μεταξύ αυτών δεκάδες πρωταθλητών και εκπαιδευτών, έχει την χαμηλότερη συνδρομή, ιδιαίτερα στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, εναρμονισμένος με την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η χώρα μας.
Οι εγγραφές ξεκίνησαν την Δευτέρα 29 Αυγούστου και συνεχίζονται καθημερινά 10.00 – 12:00 π.μ. και 18:00 – 21:00 μ.μ., ενώ τα κανονικά τμήματα από Πεμπτή 1η Σεπτεμβρίου.
Σ του Συλλόγου εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους τους συλλόγους, στους αθλητές , δύναμη και προσπάθεια και στους προπονητές καλό και εποικοδομητικό με υπομονή, αφοσίωση και αγάπη σε αυτό που κάνουν.
 Ένας από τους στόχους των προπονητών του σύλλογου είναι η καλή και εποικοδομητική συνεργασία όλων των προπονητών της ς επωφελεία όλων των αθλητών.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση