Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Έναρξη προετοιμασίας του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου
Έναρξη προετοιμασίας  του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου

Έναρξη προετοιμασίας του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου

Η έναρξη της προετοιμασίας του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου θα γίνει την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019 και ώρα 19.00 σε χώρο που θα ανακοινωθεί με νεότερη ανακοίνωση αφού έχει ζητηθεί από το ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ η παραχώρηση των γηπέδων ποδοσφαίρου της Νεάπολης, του ΕΑΚ ή του Βοηθητικού του ΕΑΚ.

Τη Δευτέρα 22 και την Τρίτη 23 Ιουλίου οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις, το πρωί, ανά γκρούπ, ενώ το απόγευμα θα προπονηθούν στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Βελεστίνου.

Την Παρασκευή 26 Ιουλίου η ομάδα θα αναχωρήσει για το Ελατοχώρι της Πιερίας για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας όπου θα παραμείνει ως τις 4 Αυγούστου.

Μετά το γυρισμό και αφού θα έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ της θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του προπονητικού staff και των ποδοσφαιριστών.

Τέλος, παραλήφθηκε ο ρουχισμός της ομάδας, της γνωστής εταιρείας ΝΙΚΕ αθλητικών ειδών, ο οποίος δόθηκε για εκτύπωση του λογότυπου και του σχήματος.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υπέρ της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου η Κοσμητεία της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών… - https://t.co/9aJq4K2cb3 -

  • Ερώτηση Κατερίνας Παπανάτσιου για τους ελαιοπαραγωγούς της Μαγνησίας - https://t.co/UlGho7P64I -

  • Βράβευση της προπονήτριας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου Ελένης Παπαθανασίου - https://t.co/Z3jBSbGk1J -

"Αλιεύοντας" την είδηση