Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Έναρξη προετοιμασίας των αγωνιστικών τμημάτων Βόλεϊ του Γ.Σ. Βόλου
Έναρξη προετοιμασίας των αγωνιστικών τμημάτων Βόλεϊ του Γ.Σ. Βόλου

Έναρξη προετοιμασίας των αγωνιστικών τμημάτων Βόλεϊ του Γ.Σ. Βόλου

 

Ο νακοινώνει ότι η έναρξη της φετινής ς των αγωνιστικών τμημάτων βόλεϊ θα γίνει την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου ( – Αχιλλοπούλου).

Συγκεκριμένα, το παρών στο πρώτο ραντεβού το οποίο σηματοδοτεί και την εκκίνηση της ς για τη νέα αγωνιστική σεζόν, αναμένεται να δώσουν:

Στις 7.00  μ.μ. οι παρακάτω αθλήτριες της ομάδας των Παγκορασίδων: Αναγνωστοπούλου Ευαγγελία, Διαμάντη Ευγενία, Ιωνά Ελένη, Κουκοπούλου Αναστασία, Κουτσογεώργη Ηρώ, Μαγγιώρη Χρυσούλα, Μακαρατζή Ραφαηλία, Ντίμπρα Άννι, Πράττου Δήμητρα, Προφαντή Μελίνα, Σπυριδάκη Κατερίνα, Σταμπουλή Γαλάτεια, Φόβου Βασιλική, Φόβου Γεωργία, Φουρτούνα Έρρικα, Χονδροπούλου Λαμπρινή και Χριστοφορίδου Μαριάνθη.

Στις 7:30 μ.μ. οι παρακάτω αθλήτριες της ομάδας κορασίδων και γυναικών: Βαγγελούδη νσταντίνα, Βαργιάμη Ανθή, Γκλαβίνη Στεργιανή, Δομουχτσίδη Ιωάννα, Ζαλώνη Ειρήνη, Καραδήμου Ελένη, Κοτίνα Μαριάννα, Κουφογεώργου Αγγελική, στοπούλου Βασιλική, Παπαδοπούλου Σοφία, Παπαρρίζου Εβελίνα, Πετσιμέρη Δέσποινα, Προφαντή Μυρτώ, Ράμπου Μαρία, Τζιοβάρα Γιώτα, Τιλελή Αγγελική, Τσαπραΐλη Κωνσταντίνα καθώς και οι νεαποκτηθείσες αθλήτριες Νικολούλη Ευαγγελία και Μερκονιάν Ελένη που παραχωρήθηκαν με υποσχετική ενός έτους από τη Νίκη Βόλου.

 Στις 8:30 μ.μ. οι παρακάτω αθλητές της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου: Ιωνάς Δημήτριος, Κανδήλας Γεώργιος, Κουκουγιάννης Σταύρος, Κουτσογιάννης Μαρίνος, Λεώνης Πασχάλης, Μαραγκός Ισίδωρος, Μίλτος Μιλτιάδης, Ντελής Αντώνης, Ντελής Δημήτρης, Ντελής Ηλίας και Τσινίκας Δημήτρης.

Στην πρώτη συγκέντρωση το καλωσόρισμα θα κάνουν εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου ο πρόεδρος  Χιώτης Αντώνης, η έφορος του τμήματος βόλεϊ  Χατζημητροφάνους Κική και οι υπεύθυνοι του τμήματος βόλεϊ   Γιόλας Απόστολος και Κουτσογιάννης Μαρίνος.

Από το προπονητικό team αποχώρησε ο   επιστήμονας  Ξανθόπουλος Παναγιώτης λόγω μόνιμης εγκατάστασης στο νησί της Σκιάθου.

 Η έναρξη της προετοιμασίας  αναμένεται λίγο διαφορετική σε σχέση με όλες τις προηγούμενες με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων ς και προστασίας από τον 19.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση