Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Έναρξη προετοιμασίας γυναικείας ομάδας μπάσκετ Ολυμπιακού
Έναρξη προετοιμασίας γυναικείας  ομάδας μπάσκετ Ολυμπιακού

Έναρξη προετοιμασίας γυναικείας ομάδας μπάσκετ Ολυμπιακού

Την Τετάρτη 31 Αυγούστου κι ώρ 19.00, από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Βόλου στην  , ξεκινά η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου ενόψει των υποχρεώσεών της, στο  κύπελλο Ελλάδας και στο  πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας της ΕΟΚ, για την αθλητική περίοδο 2016-17.

Στις 18.00, την ίδια μέρα, στα γραφεία του Συλλόγου στο Βόλου, θα γίνει η πρώτη συνάντηση των αθλητριών και των προπονητών με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, όπου  θα γίνουν οι απαραίτητες ανακοινώσεις ενόψει της προετοιμασίας ενώ θα μοιράσουν και τον ρουχισμό για τις προπονήσεις τους.

Από τον προπονητή Μιχάλη  Καπουρνιώτη και το συνεργάτη του Μάριο Μπορίνο  καλούνται οι παρακάτω αθλήτριες: Ζέρβα ίκη, Ζήτη Ελένη, Σουλτάνη Ραφαέλα, Κυριαζίδου Εύη, Αγαγιώτου Λαμπρινή, Σαρακατσάνη Λία, Αρτεμισίου Ιωάννα, Κουτσιάφτη , Αγκάνη Δανάη, Παγκαλίδου Νένα, Σταματία, Ντελή Χαρά, Χούτα Βάλια, Βογιατζάκη Θώμη, Ντόβα Χριστίνα και Νούλα Κατερίνα.

Υπενθυμίζεται ότι η επίσημη έναρξη προετοιμασίας και ο αγιασμός για την έναρξη της νέας αθλητικής περιόδου θα πραγματοποιηθεί από κοινού με τη γυναικεία ομάδα την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και 19.00  στις αθλητικές εγκαταστάσεις στην .

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Η Διοικούσα Επιτροπή  Μπάσκετ  του μετά το άγγελμα του θανάτου του Στάθη Κοντοστάθη παλιού προπονητή ποδοσφαίρου, διαιτητή ποδοσφαίρου και μπάσκετ εθνικών κατηγοριών, εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη των μελών της και  τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα του αγαπημένου του Αλμυρού που θα τον σκεπάζει.

Εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής, στην Εξόδιο Ακολουθία, θα παραστεί ο επικεφαλής της Αλέξανδρος Μεταφτσής.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση