Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Έναρξη προετοιμασίας ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου
Έναρξη προετοιμασίας ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Έναρξη προετοιμασίας ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Την Τετάρτη 24 Αυγούστου και ώρα 19.00 από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο της Άλλης Μεριάς ξεκινά η προετοιμασία τα ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού ενόψει των υποχρεώσεων του, σε κύπελλο και της ΕΣΚΑΘ, για την αθλητική περίοδο -17.

Στις 18.00, την ίδια μέρα, στα γραφεία του Συλλόγου στο Βόλου, θα γίνει η πρώτη συνάντηση των αθλητών και των προπονητών με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, όπου θα γίνουν οι απαραίτητες ανακοινώσεις ενόψει της προετοιμασίας ενώ θα λάβουν και τον ρουχισμό για τις τους .

Από τον προπονητή Μαυρομιχάλη Ξενοφών και το συνεργάτη του Καραγεώργη Κώστα καλούνται οι παρακάτω αθλητές : Κώστας, Καραγεώργος Θωμάς, Παρασκευάς Γεώργιος, Καραθάνος Δημήτριος, Αναστασόπουλος Λεωνίδας, Γεωργίου Θωμάς, Σκαμάγκας Σταμάτης, Αχριάνης Σωτήρης, Καφάσης Ζήσης, Λουλούδης Αλέξανδρος, Βλασταρίδης Αλέξανδρος, Καραρρήγας Αντώνης και Τσιαπράζης ικόλαος.

Υπενθυμίζεται ότι η επίσημη έναρξη προετοιμασίας και ο αγιασμός για την έναρξη της νέας αθλητικής περιόδου θα πραγματοποιηθεί από κοινού με τη γυναικεία ομάδα την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Άλλη Μεριά.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση