Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Έναρξη προετοιμασίας ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου
Έναρξη προετοιμασίας ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Έναρξη προετοιμασίας ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Την Τετάρτη 24 Αυγούστου και ώρα 19.00 από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Βόλου στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Άλλης Μεριάς ξεκινά η τα ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου ενόψει των υποχρεώσεων του, σε κύπελλο και πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ, για την αθλητική περίοδο 2016-17.

Στις 18.00, την ίδια μέρα, στα γραφεία του Συλλόγου στο ΕΑΚ Βόλου, θα γίνει η πρώτη συνάντηση των αθλητών και των προπονητών με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, όπου θα γίνουν οι απαραίτητες ανακοινώσεις ενόψει της προετοιμασίας ενώ θα λάβουν και τον ρουχισμό για τις τους .

Από τον προπονητή Μαυρομιχάλη Ξενοφών και το συνεργάτη του Καραγεώργη Κώστα καλούνται οι παρακάτω αθλητές : Αλεξίου Κώστας, Καραγεώργος Θωμάς, Παρασκευάς Γεώργιος, Καραθάνος Δημήτριος, Αναστασόπουλος Λεωνίδας, Γεωργίου Θωμάς, Σκαμάγκας Σταμάτης, Αχριάνης Σωτήρης, Καφάσης Ζήσης, Λουλούδης Αλέξανδρος, Βλασταρίδης Αλέξανδρος, Καραρρήγας Αντώνης και Τσιαπράζης Νικόλαος.

Υπενθυμίζεται ότι η επίσημη έναρξη προετοιμασίας και ο αγιασμός για την έναρξη της νέας αθλητικής περιόδου θα πραγματοποιηθεί από κοινού με τη γυναικεία ομάδα την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Άλλη Μεριά.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση