Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Έναρξη λειτουργίας τμήματος τεχνικής κολύμβησης στη Νίκη Βόλου
Έναρξη λειτουργίας τμήματος τεχνικής κολύμβησης στη Νίκη Βόλου

Έναρξη λειτουργίας τμήματος τεχνικής κολύμβησης στη Νίκη Βόλου

Μετά από προσπάθειες αρκετών μηνών και με τη στήριξη του Δ.Σ. του συλλόγου του “Η ΝΙΚΗ” και ιδιαίτερα του πρόεδρου Στέργιου Φάτση, υποβλήθηκε η σχετική αλληλογραφία και εκδόθηκε η αθλητική αναγνώριση από τη ΓΓΑ για το νεοσύστατο του Συλλόγου.

Το νέο τμήμα, ξεκίνησε άμεσα τη λειτουργία του με του τμήματος κολύμβησης που έδειξαν έντονο ενδιαφέρον και ξεκίνησαν προπονήσεις.

Η Δ.Ε. του τμήματος κολύμβησης έκανε όλες εκείνες τις ενέργειες κι επαφές και σε κεντρικό επίπεδο με το της κολυμβητικής ομοσπονδίας, προκείμενου να ενταχθεί στο πλαίσιο αρχών που διέπει τη λειτουργία του τμήματος και να εναρμονιστεί στις κατευθυντήριες οδηγίες.

Προπονητής του νέου τμήματος θα είναι ο Γρηγόρης  Καλαϊτζογλίδης  απόφοιτος , με ειδικότητα κλασικής τεχνικής και κλασικής κολύμβησης από τη ΓΓΑ και τεχνικής κολύμβησης με διακρίσεις.

Οι που εντάχθηκαν και προπονούνται, προετοιμάζονται πυρετωδώς, για την πρώτη συμμετοχή τους στο πανελλήνιο , όπου η ομάδα μας θα κάνει μια δυναμική εμφάνιση με αρκετούς , τόσο σε ατομικά όσο και σε ομαδικά αγωνίσματα.

Υπεύθυνος του τμήματος τεχνικής κολύμβησης είναι ο  Χριστόφορος Θεοδοσόπουλος.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει για τους ενδιαφερόμενους που μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 6984633250, έτσι ώστε από τη νέα αγωνιστική χρονιά, με σχεδιασμό και οργάνωση να υπάρξει μια δομή, που θα έχει αυτόνομη λειτουργία και προσανατολισμό, με υψηλούς στόχους και έντονη αγωνιστική παρουσία.

Καλή αρχή και πολλές μελλοντικές επιτυχίες μέσα στο αγωνιστικό πνεύμα του συλλόγου και με οδηγό τις αρχές και το σύμβολο τη .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Είκοσι έξι θετικά κρούσματα στα rapid test στη Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/SJSSao6dUy -

  • Υπό μερικό έλεγχο #φωτιά στη Χαλυβουργία  #φωτιά - https://t.co/JsI89fCvCp -

  • Τέσσερις στους δέκα ανεμβολίαστους θα νοσήσουν #εμβολιασμένο - https://t.co/KOkL9gp2AF -

"Αλιεύοντας" την είδηση