Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Έναρξη λειτουργίας τμήματος τεχνικής κολύμβησης στη Νίκη Βόλου
Έναρξη λειτουργίας τμήματος τεχνικής κολύμβησης στη Νίκη Βόλου

Έναρξη λειτουργίας τμήματος τεχνικής κολύμβησης στη Νίκη Βόλου

Μετά από προσπάθειες αρκετών μηνών και με τη στήριξη του Δ.Σ. του συλλόγου του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” και ιδιαίτερα του πρόεδρου Στέργιου Φάτση, υποβλήθηκε η σχετική αλληλογραφία και εκδόθηκε η αθλητική αναγνώριση από τη ΓΓΑ για το νεοσύστατο τμήμα τεχνικής κολύμβησης του Συλλόγου.

Το νέο τμήμα, ξεκίνησε άμεσα τη λειτουργία του με του τμήματος κολύμβησης που έδειξαν έντονο ενδιαφέρον και ξεκίνησαν προπονήσεις.

Η Δ.Ε. του τμήματος κολύμβησης έκανε όλες εκείνες τις ενέργειες κι επαφές και σε κεντρικό επίπεδο με το τμήμα τεχνικής κολύμβησης της κολυμβητικής ομοσπονδίας, προκείμενου να ενταχθεί στο πλαίσιο αρχών που διέπει τη λειτουργία του τμήματος και να εναρμονιστεί στις κατευθυντήριες οδηγίες.

Προπονητής του νέου τμήματος θα είναι ο Γρηγόρης  Καλαϊτζογλίδης  απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, με ειδικότητα κλασικής τεχνικής και κλασικής κολύμβησης από τη ΓΓΑ και αθλητής τεχνικής κολύμβησης με διακρίσεις.

Οι που εντάχθηκαν και προπονούνται, προετοιμάζονται πυρετωδώς, για την πρώτη συμμετοχή τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, όπου η ομάδα μας θα κάνει μια δυναμική εμφάνιση με αρκετούς αθλητές, τόσο σε ατομικά όσο και σε ομαδικά αγωνίσματα.

Υπεύθυνος του τμήματος τεχνικής κολύμβησης είναι ο  Χριστόφορος Θεοδοσόπουλος.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει για τους ενδιαφερόμενους που μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 6984633250, έτσι ώστε από τη νέα αγωνιστική χρονιά, με σχεδιασμό και οργάνωση να υπάρξει μια δομή, που θα έχει αυτόνομη λειτουργία και προσανατολισμό, με υψηλούς στόχους και έντονη αγωνιστική παρουσία.

Καλή αρχή και πολλές μελλοντικές επιτυχίες μέσα στο αγωνιστικό πνεύμα του συλλόγου και με οδηγό τις αρχές και το σύμβολο τη Νίκη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση