Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Έναρξη 1ου Διεθνούς Ατομικού Τουρνουά Σ.Ε. Βόλου 2019
Έναρξη 1ου Διεθνούς Ατομικού Τουρνουά Σ.Ε. Βόλου 2019

Έναρξη 1ου Διεθνούς Ατομικού Τουρνουά Σ.Ε. Βόλου 2019

Ξεκινά αύριο στις 6.00 το απόγευμα, Κυριακή 18 Αυγούστου ένα μεγάλο σκακιστικό τουρνουά στην πόλη μας που το διοργανώνει η και φιλοξενείται στο Οικονομικό τμήμα του Θεσσαλίας (κτίριο Ματσάγγου).Το τουρνουά θα διαρκέσει μια εβδομάδα, είναι 9 γύρων και για τους δυο ομίλους Α και Β και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 25 Αυγούστου.

Η διοργάνωση έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον σκακιστών υψηλού επιπέδου από την και το εξωτερικά. Έχουν δηλώσει συμμετοχή 80 περίπου σκακιστές, συλλόγων από Βόλο, Λάρισα, Φάρσαλα, Αλμυρό, Τρίκαλα, Θεσσαλονίκη, Πτολεμαίδα, Πρέβεζα, Γιαννιτσά, Βέροια, Αθήνα, , Άμφισσα, , και Λουξεμβούργο

Προβλέπονται χρηματικά έπαθλα ύψους 1.500 € και βραβεία για πολλές κατηγορίες σκακιστών.

Οι δώδεκα πρώτες παρτίδες του Α ομίλου κάθε γύρου θα αναμεταδίδονται online μέσω του chess24:  https://chess24.com/…/live-tournaments/volos-open-2019/1/1/1

Με αυτόν τον τρόπο, οι φίλοι του αθλήματος στην και το εξωτερικό θα μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη των παρτίδων.

Τα πλήρη αποτελέσματα και τις κληρώσεις κάθε γύρου και των δυο ομίλων θα μπορεί κανείς να τις παρακολουθεί στο λινκ:

https://chess-results.com/tnr462535.aspx?lan=1

Το τουρνουά υποστηρίζεται από την Περιφέρεια ς, , Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και Τοπική Επιτροπή Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλίας (ΤΕΣΣΘ). Επίσης και από τις ιδιωτικές επιχειρήσεις, Σκακιστικό Κέντρο Ελλάδος, Γυμναστήριο great και τον Ξυλόφουρνο Ιωαννίδη.

Τις παρτίδες μπορούν να τις παρακολουθούν οι φίλοι του σκακιού με ολιγόλεπτη παρουσία σε κάθε αίθουσα με ευθύνη των διαιτητών του τουρνουά.

Λεπτομέρειες και καθημερινές ανακοινώσεις στο του συλλόγου:  www.facebook.com/sevolou/

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση