Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Εν αναμονή των εξελίξεων ο Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»
Εν αναμονή των εξελίξεων ο Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»

Εν αναμονή των εξελίξεων ο Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», μετά τη συνεδρίασή του, στις 24 Ιουλίου, αποφάσισε να μην συγκαλέσει Γενική Συνέλευση, μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, που θα ξεκαθαρίσουν σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί η ομάδα ποδοσφαίρου.

Οι εξελίξεις σε ό,τι αφορά στις ομάδες που θα αγωνιστούν στη Football League τη νέα αγωνιστική χρονιά, προβλέπεται να είναι άμεσες, κι αυτό καθιστά άκαιρη την πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση,  η οποία βάσει καταστατικού πρέπει να γίνει επτά ημέρες μετά την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η Γενική Συνέλευση, θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τις αποφάσεις που θα οριστικοποιήσουν την κατηγορία που θα αγωνιστεί η ομάδα.

Τα μέλη του Συλλόγου, θα κληθούν να αποφασίσουν:

-Εάν η ομάδα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική, για τα άτομα που θα αποτελέσουν τη Διοικούσα Επιτροπή, σύμφωνα με το Business Plan κάθε πλευράς που θα παρουσιαστεί και

-Εάν η ομάδα αγωνιστεί στη Football League, για τη δημιουργία της ΠΑΕ και την εκλογή πενταμελούς επιτροπής  που θα αναλάβει να «τρέξει» τις διαδικασίες για τη δημιουργία της, βάσει του Νόμου περί Αθλητικών Ανωνύμων Εταιριών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κυκλοφοριακή αναστάτωση και έντονες διαμαρτυρίες οδηγών στη Λεωφόρο Ειρήνης - https://t.co/2YzHZJwMN7 -

  • Αντιπλημμυρικά έργα σε 12 ρέματα στην Π.Ε. Μαγνησίας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/r6EUSYlcSX -

  • Συμπληρωματική χρηματοδότηση του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου - https://t.co/3PRNdFWGVJ -

"Αλιεύοντας" την είδηση