Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Στα Δικαστήρια ΕΛ.Ο.Α.Μ.Π.Ε. και ΕΛΟΚ
Στα Δικαστήρια ΕΛ.Ο.Α.Μ.Π.Ε. και ΕΛΟΚ

Στα Δικαστήρια ΕΛ.Ο.Α.Μ.Π.Ε. και ΕΛΟΚ

Η ΕΛ.Ο.Α.Μ.Π.Ε. έχει ασκήσει κατά της 366/2015 απόφασης του Ειρηνοδικείου , η οποία θα εκδικασθεί αρχές Μαρτίου.

Όσον αφορά τα Σωματεία που παραπέμπονται από την ΕΛ.Ο.Κ. για διαγραφή δεν μπορεί και δεν πρέπει να ληφθεί καμία από την Γενική Συνέλευση , όταν ο λόγος που παραπέμπονται τελεί υπό δικαστική διερεύνηση και δεν εχει τελεσιδικήσει.

Ας αναρωτηθεί η ΕΛΟΚ και τα Σωματεία που θα ψηφίσουν την διαγραφή , ποιά θα ειναι η θέση τους εάν η του Εφετείου ανατρέψει την πρωτόδικη του Ειρηνοδικείου.

Όσον αφορά την οικονομική ζημία που υπέστη η ΕΛΟΚ από το Κύπελλο της ΕΛ.Ο.Α.Μ.Π.Ε. που έγινε στον Βόλο, ας σκεφθεί τις δικαστικές δαπάνες τις οποίες υπέβαλλε σε όλα τα Σωματεία και για τις οποίες αποκλειστική ευθύνη έχει η ίδια και ας αφήσει την Nέα Ομοσπονδία να λειτουργήσει με φίλαθλο πνεύμα και αγαστή με επίκεντρο το ενδιαφέρον της για τους Αθλητές .

πραγματοποιήθηκαν με την της δικαιοσύνης , μετά από απόρριψη της προσωρινής διαταγής που υπέβαλε η ΕΛ.Ο.Κ. στα Δικαστήρια του , η οποία θα πρέπει να σεβαστεί όλες τις δικαστικές αποφάσεις πλέον και να μην ταλαιπωρεί τα Σωματεία και τους Αθλητές.

Αν η ΕΛ.Ο.Κ. εχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα για ποιους λόγους διαγράφει τα Σωματεία με αποτέλεσμα να χάνει ένα σταθερό και σίγουρο έσοδο;Στην χώρα μας λειτουργούν πολλές Ομοσπονδίες Μαχητικών Αθλημάτων, αρμονικά , χωρίς διενέξεις και διαφορές και οι περισσότεροι Σύλλογοι της ΕΛ.Ο.Κ. ειναι ενταγμένες σε αυτές και συμμετέχουν στους των.Η ΕΛ.Ο.Α.Μ.Π.Ε.,θα συνεχίσει τις δραστηριότητες της σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος σεβόμενη τις δικαστικές αποφάσεις , έχοντας την πεποίθηση ότι οι αρμόδιοι της ΕΛ.Ο.Κ. θα καταλάβουν οτι αυτή η διαμάχη δεν οδηγεί πουθενά και ότι οι συνεχείς δικαστικές περιπέτειες , βλάπτουν και ζημιώνουν τά Σωματεία και γενικότερα τα Μαχητικά Αθλήματα .Τέλος, η ΕΛ.Ο.Α.Μ.Π.Ε. είναι ανοικτή σε κάθε μελλοντική με στόχο την ανάπτυξη και προαγωγή των Μαχητικών Αθλημάτων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σκότωσαν την #φώκια "Κωστής" μασκότ της Αλοννήσου #φώκια - https://t.co/gC4Q1WO71W -

  • Mε οξύ έμφραγμα 29χρονος Βολιώτης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας #οξύέμφραγμα - https://t.co/nIx5MNzTqC -

  • Μηχανική βλάβη στο "#Ερατώ"  #Ερατώ - https://t.co/Ty4bdxlnrC -

"Αλιεύοντας" την είδηση