Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ /  Ελληνικό Winter Camp του Shinkyokushinkai στα Χάνια Πηλίου
 Ελληνικό Winter Camp του Shinkyokushinkai στα Χάνια Πηλίου

 Ελληνικό Winter Camp του Shinkyokushinkai στα Χάνια Πηλίου

Το Αρχηγείο της  Ένωσης του Ελληνικού Shinkyokushinkai (Ακαδημία Shinkyokushinkai -Α.Σ.Υπέρτατη Αλήθεια Συνεργασία) διοργανώνει για 9η χρονιά το Ελληνικό 2020 την  7-8-9 Φεβρουαρίου στο όμορφο βουνό των Κενταύρων στα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο “Manthos Hotel Resort and Spa”,με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Θεσσαλίας Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας.
Ένα τριήμερο με δυνατές προπονήσεις στο Shinkyokushinkai,το αληθινό στυλ πλήρους επαφής,θα έχουν την ευκαιρία όσοι συμμετάσχουν να προπονηθούν  με τους δύο διεθνείς δασκάλους τον  Shihan Γιώργο Κοσμίδη αρχηγό-εκπρόσωπο,Βranch Chief WKO στην Ελλάδα και τον Branch Chief WKO Shihan Oτάριο Μελικιάδη.
Συμμετέχουν αθλητές και εκπαιδευτές από τους 10 συλλόγους του Ελληνικού Shinkyokushinkai με ένα ξεχωριστό πρόγραμμα Κihon,Kata,αγωνιστικές τεχνικές με τριπλές προπονήσεις στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου (γήπεδο ποδοσφαίρου) και στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ που διαθέτει το ξενοδοχείο.
To τελευταίο βράδυ του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί το  Sayonara party και θα γίνει η της Ένωσης του ελληνικού Shinkyokushinkai αλλά και ο  απολογισμός του περασμένου έτους με φωτογραφικό υλικό,όπου θα βραβευθούν οι αθλητές που διακρίθηκαν και συμμετείχαν σε διεθνείς διοργανώσεις.
Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου θα γίνουν οι καθιερωμένες εξετάσεις βαθμών  1ου-2ου και 3ου Dan σύμφωνα με τα πρότυπα  της Παγκόσμιας Οργάνωσης Shinkyokushinkai WKO.
Το  Ελληνικό Shinkyokushinkai είναι ανοικτό για όλους τους αθλητές και εκπαιδευτές που ασχολούνται με τα σκληρά στυλ πλήρους επαφής ανεξαρτήτως οργανώσεων.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στο λιμάνι του Βόλου το «NORWEGIAN JADE» #NORWEGIANJADE - https://t.co/0UULQRxnnd -

  • Παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα του ερευνητικού έργου #TRiTON - https://t.co/ord7T3Wqx1 -

  • Σε συνεργασία με τον «Νέο Πρωταθλητή της Γης» Λευτέρη Αραπάκη ο Δήμος Σκιάθου - https://t.co/I0D8fHTRGU… -

"Αλιεύοντας" την είδηση