Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ελληνικό Winter Camp Shinkyokushinkai 2020
Ελληνικό Winter Camp Shinkyokushinkai 2020

Ελληνικό Winter Camp Shinkyokushinkai 2020

Ένα δυνατό τριήμερο είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν οι εκπαιδευτές, οι αθλητές και τα μέλη του πιο σκληρού στυλ επαφής, οι οποίοι συμμετείχαν στο 9ο Ελληνικό Shinkyokushinkai, στα Xάνια Πηλίου την 7η-8η-9η Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο 4**** “Manthos Hotel Resort and Spa”.
 Το Αρχηγείο της Ένωσης του Ελληνικού Shinkyokushinkai (Ακαδημία Shinkyokushinkai  Καράτε Βόλου),όπως πάντα πρωτοπορεί σε τέτοιες εκδηλώσεις και για 9η χρονιά διοργάνωσε μαζί με την Περιφέρεια Θεσσαλίας,Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας στο πανέμορφο βουνό των Κενταύρων το χειμερινό της camp όπου οι συμμετέχοντες έζησαν έντονες στιγμές σκληρής και δυναμικής προπόνησης κάτω από τις οδηγίες και την καθοδήγηση  των παλαιότερων  βετεράνων δασκάλων με την μεγαλύτερη εμπειρία και γνώση στο Full Contact Shinkyokushinkai, Shihan Γιώργο Κοσμίδη αρχηγό -εκπρόσωπο,Branch Chief της Ελληνικής Ένωσης και Shihan Μελικιάδη Οτάριο Branch Chief.
 Tο πρόγραμμα των προπονήσεων ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστό και ποικίλο και περιελάμβανε Κihon-Κata-Κumite αγωνιστικές τεχνικές, ενδυνάμωση και ανάλυση επεξήγηση Bunkai.
Μοναδικές όμως ήταν οι σκληρές προπονήσεις και η δοκιμασία έξω στο χιόνι όπου όλοι οι συμμετέχοντες έζησαν αξέχαστες στιγμές  με συνθήκες  μεγάλου ψύχους στους -7o C τις πρωινές ώρες 07:00- 08:30 π.μ. στους εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου,ενώ η μεσημεριανή και απογευματινή προπόνηση πραγματοποιούνταν στο Κλειστό Γυμναστήριο Μπάσκετ του ξενοδοχείου όπου η Ένωση είχε τοποθετήσει το κατάλληλο τατάμι.
Από τo Ελληνικό Shinkyokushinkai συμμετείχαν οι εκπαιδευτές Βίκυ Κοσμίδου (από την Ακαδημία Βόλου), Παπαδόπουλος Γρηγόρης (από την Ξάνθη), Σκαπή Ειρήνη (από την Αθήνα), Αγοραστάκης Μιχάλης,Διγαλάκης Μιχάλης (από τα Χανιά της Κρήτης), Κρίσιλας Ιωάννης (από την Αγριά Βόλου), Ποζαπαλίδης Ηρακλής (από την Τσαγγαράδα-Μούρεσι Πηλίου), Κουφός Άγγελος (από την Αθήνα) , Μπέλλα Ανδρεανίδου (από το Κιλκίς), Χονδρός Χάρης,  Κακαζιάννη Καρολίνα,Λίλη  Βλαχοπούλου και Παιτήρης Παναγιώτης (από την Ακαδημία Βόλου) και Γάγιας Γεώργιος (από την Αθήνα) Dojo Τσιάρα Δημήτρη).
Το Σάββατο 8η Φεβρουαρίου έγινε η καθιερωμένη εκδήλωση,ο απολογισμός όλων των διοργανώσεων και  επιτυχιών των αθλητών της Ένωσης, της χρονιάς που πέρασε,με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και ξεχωριστή αναφορά σε όλους τους διακριθέντες αθλητές και εκπαιδευτές.Ακολούθησε απονομή τιμητικών πλακετών σε όλους όσους συμμετείχαν και διακρίθηκαν  στις διεθνείς διοργανώσεις, ενώ απονομές μεταλλίων,διπλωμάτων και χειμερινών μπλουζών έγινε και σε όλους τους συμμετέχοντες που  στήριξαν την διοργάνωση από τον αρχηγό εκπρόσωπο και τον Branch Chief Shihan Οτάριο Μελικιάδη.
Τιμητικές πλακέτες για τις διακρίσεις τους σε διεθνείς αγώνες δόθηκαν στην Senpai Καρολίνα Κακαζιάννη και Μπέλλα Ανδρεανίδου. Για την συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WKO της Ιαπωνίας τιμήθηκαν οι Φτάκλας Τάσος και Τσαμπικάκης Σπύρος καθώς και η ικητίδου Βασιλική για την συμμετοχή της στο 1ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Full Contact.Επίσης ο Sensei Σείτης Μάνος και οι Senpai Παπανικολάου Ηλίας και Μαναβέλας ίκος τιμήθηκαν για την συμμετοχή τους σε διεθνείς αγώνες.
Οι δυο Shihan  επέδωσαν  το   4ου Dan και την χρυσοκέντητη ζώνη της Παγκοσμίου Οργάνωσης WKO στην Sensei  Ειρήνη Σκαπή  και το 1ο Dan στην αθλήτρια  Βερούση Αργυρώ  της Ακαδημίας Βόλου.
Ο αρχηγός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στην μεγάλη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας που ήταν και συνδιοργανώτρια στην διοργάνωση του 9ου Ελληνικού , ιδιαίτερα της Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας   κ.Δωροθέα Κολυνδρίνη,την οποία τίμησε με τιμητική πλακέτα.Τιμήθηκε επίσης ο Πρόεδρος ΔΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ κ.Ζέρβας Ανδρέας για την πολύτιμη στήριξη του.
Η Ένωση ελληνικού Shinkyokushinkai τίμησε με αναμνηστικές πλακέτες για  την πολύτιμη και στήριξη  τον Sensei Κουφό Άγγελο,τον Συνταγματάρχη ΕΑ  κ.Ζωσιμά Νικόλαο  και τον Grand Master του Taekwondo Βασίλη Αλεξανδρή.
Στην συνέχεια έγινε η κοπή της βασιλόπιτας της Ένωσης από όλους τους εκπαιδευτές και οι δυο Shihan ευχαρίστησαν  όλους τους συμμετέχοντες και  ο Αρχηγός εκπρόσωπος Γιώργος Κοσμίδης, ενημέρωσε όλους για το αγωνιστικό  πρόγραμμα της νέας χρονιάς.Το φλουρί της πίτας κέρδισε ο αθλητής της Ακαδημίας Πρασσάς Απόστολος,όπου αντιστοιχεί σε μια αθλητική φόρμα της Ένωσης.
Την τελευταία ημέρα του Camp έγιναν εξετάσεις προαγωγής βαθμών Dan από τους δυο Shihan επίσημους εξεταστές της WKO  και εντός των ημερών ο Αρχηγός -εκπρόσωπος θα στείλει τα πρακτικά των εξετάσεων για την απόκτηση των βαθμών από την Ιαπωνία.Με επιτυχία πέρασε  στο 2ο Dan ο Βετεράνος δάσκαλος του Shotokan και παλιός πρωταθλητής ‘Αγγελος Κουφός ο οποίος εντυπωσίασε για το τεχνικό του επίπεδο και το υψηλό μαχητικό πνεύμα που επέδειξε στους 10 δίλεπτους αγώνες πλήρους επαφής σε ηλικία  54 ετών.
Στο 1ο Dan πέρασαν με επιτυχία οι Λιμπάντες Δημήτριος και Μετενίδης Αζαρίας, οι οποίοι περνώντας με επιτυχία τα Kihon και τα Κata, έκαναν μια δυναμική εμφάνιση στους  14  αγώνες  πλήρους επαφής.Επίσης,στο 1ο Dan οι δυο  Έφηβοι  αθλητές της Ακαδημίας Βόλου Παπαδόπουλος Δημήτριος  και Κουφογιώργου Αναστασία,οι οποίοι έδειξαν δύναμη, τεχνική και αντοχή στους 8 αγώνες πλήρους επαφής.
Την όλη προετοιμασία της διοργάνωσης ανέλαβε η Sensei Βίκυ Κοσμίδου, γραμματέας της Ένωσης με την κ. Κοσμίδου Κατερίνα η οποία ανέλαβε και την φωτογραφική κάλυψη όλης της διοργάνωσης υπό την καθοδήγηση του Shihan Γιώργου Κοσμίδη. Την όλη οργάνωση του αγωνιστικού χώρου ανέλαβαν ο Senpai Παιτήρης Παναγιώτης και ο Αντιπρόεδρος της Ακαδημίας Κουφογεώργος Απόστολος.
Την ιατρική κάλυψη όλης της διοργάνωσης,ανέλαβαν ο ειδικός Θάνος Σωτηρόπουλος και η αξιωματικός νοσηλευτικής Κοσμίδου Παναγιώτα, τους οποίους η Ένωση Ελληνικού Shinkyokushinkai ευχαριστεί θερμά για την σημαντική τους.
Τέλος, ο αρχηγός εκπρόσωπος ευχαριστεί θερμά την Διεύθυνση  του Ξενοδοχείου “Manthos Hotel Resort and Spa” κ.Κεφαλά Κων/νο και την κ.Κεφαλά Κατερίνα για την άψογη φιλοξενία, το υπέροχο και έκαναν τη διαμονή όλων ευχάριστη.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση