Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Έλαμψε ο μικρός Χρήστος Τσαρσιταλίδης από το Βελεστίνο
Έλαμψε ο μικρός Χρήστος Τσαρσιταλίδης από το Βελεστίνο

Έλαμψε ο μικρός Χρήστος Τσαρσιταλίδης από το Βελεστίνο

Και σε Διεθνές σκακιστικό της Βουλγαρίας

Σε ένα ακόμη διεθνούς εμβέλειας έδειξε τις τρομερές του δυνατότητες στο σκάκι ο 11χρονος Χρήστος Τσαρσιταλίδης από το , καθώς στο Β' κρουπ του διεθνούς τουρνουά “41ST BULGARIAN OPEN CHESS CHAMPIONSHIP GEORGI TRINGOV MEMORIAL'', που διεξήχθη από 3 έως 10 Φεβρουαρίου στο Πλόβντιβ (Φιλιππούπολη) Βουλγαρίας, τερμάτισε στην 22η θέση ανάμεσα σε 119 ανεξαρτήτου ηλικίας από διάφορες χώρες και βραβεύτηκε ως 2ος στην κατηγορία Κ14.

Στο ίδιο τουρνουά αλλά στο πολύ δυνατό Α' κρουπ (με δυναμικότητας άνω των 2000 ELO) πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο 15χρονος αδελφός του .

Ο Χρήστος Τσαρσιταλίδης, έχοντας να αντιμετωπίσει δυνατότερους θεωρητικά αντιπάλους, με μόλις 2 ήττες σε 9 αγώνες συγκέντρωσε 5,5 βαθμούς και κατάφερε με τις σκακιστικές του δεξιότητες να στρέψει για ακόμη μία φορά τα βλέμματα επάνω του.

Ο Κων/νος Τσαρσιταλίδης, παίζοντας πολύ δυνατά όλους τους αγώνες του συγκέντρωσε 3,5 βαθμούς, με πολύ ισχυρούς αντιπάλους, έχοντας σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια του κερδισμένες θέσεις αλλά χάνοντας κάποια από αυτά κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες από υπέρμετρο πολλές φορές ενθουσιασμό.

Αποτελέσματα και στατιστικά των αγώνων μπορείτε να δείτε στο http://chess-results.com/tnr404648.aspx?lan=19, για το γκρουπ Α' και το γκρουπ Β'.

Σκακιστικά νέα από την και τον κόσμο καθώς και όλες τις προκηρύξεις των ελληνικών σκακιστικών τουρνουά θα βρείτε στον ιστότοπο https://chesswords.blogspot.gr.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση