Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Εκτός έδρας με τον Αίολο Τρικάλων ο Ολυμπιακός Βόλου
Εκτός έδρας με τον Αίολο Τρικάλων ο Ολυμπιακός Βόλου

Εκτός έδρας με τον Αίολο Τρικάλων ο Ολυμπιακός Βόλου

Εκτός έδρς πιχνίδι με αντίπαλο τον Αίολο Τρικάλων δίνει η ανδρική ομάδα ς του (Κυριακή 22/12, 5μ.μ.), συνέχειας της αγωνιστικής δραστηριότητας στον 3ο Όμιλο της Γ' Εθνικής, για την 10η αγωνιστική. Οι του Γιώργου Βλι επιδιώκουν μια καλή εμφάνιση απέναντι σε μία ομάδα, υποψήφια για την άνοδο.

Ο τεχνικός της ομάδας   δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, πέραν του Δημήτρη Καραμήτσου που έχει τεθεί εκτός και θα επανέλθει από τη νέα χρονιά.

Αναφερόμενος στο κυριακάτικο παιχνίδι αλλά και στα τελευταία για την ομάδα , ο Γ. Βλις επεσήμανε: «Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και οι συνεχόμενες νίκες στα τελευταία παιχνίδια έχουν συνεισφέρει στην κατακόρυφη άνοδο και της ψυχολογίας μας. Η ομάδα πια έχει αποκτήσει ρυθμό και ταυτότητα, κάτι που αντικατοπτρίζεται στις εμφανίσεις του προηγούμενου διαστήματος. Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Αίολο, γνωρίζουμε ότι αντιμετωπίζουμε ίσως την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Είναι ένα από τα παιχνίδια, στο οποίο σίγουρα δε θεωρούμαστε φαβορί, αλλά θα παλέψουμε αρχικά για την καλή εμφάνιση και από εκεί και πέρα, θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο».

"Αλιεύοντας" την είδηση