Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Έκθεση του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών
Έκθεση του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών

Έκθεση του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τέσσερις ημέρες πριν τη διεξαγωγή του Αυθεντικού Μαραθωνιου της Αθήνας η ERGO Marathon EXPO ανοίγει τις πύλες της στο κλειστό του Tae Kwon Do για όλους τους φίλους του αθλητισμού.

Για 10η συνεχόμενη χρονιά η ERGO Marathon EXPO από την Πέμπτη 9 οεμβρίου μέχρι και το Σάββατο (11/11) θα αποτελέσει ένα μεγάλο και φεστιβάλ. Η έκθεση του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών κόντρα στις οικονομικές και επιχειρηματικές συνθήκες κάθε χρόνο μεγαλώνει και προσφέρει ολοένα και περισσότερες υπηρεσίες τόσο στους εκθέτες όσο και στους επισκέπτες της.

Τι θα βρει κανείς στη φετινή ERGO Marathon EXPO; Πρόκειται για μία έκθεση για τον Αθλητισμό, τον Τουρισμό και την Υγεία η οποία φιλοξενεί περισσότερους από 150 εκθέτες. Στα της έκθεσης θα μπορεί κανείς να ενημερωθεί για όλα όσα αφορούν τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, ενώ φυσικά θα υπάρχουν και άλλων Διεθνών Μαραθωνίων και Αγώνων Δρόμου.

Όπως είναι φυσικό από μία τέτοια έκθεση δεν θα μπορούσαν να απουσιάσουν όλα τα νέα αθλητικά και κυρίως δρομικά είδη. Οι επισκέπτες πέρα από το να δουν και να ενημερωθούν για όλα τα νέα προϊόντα θα μπορούν να εκμεταλλευτούν όλες τις προσφορές που θα αφορούν αποκλειστικά και μόνο όσους θα παρευρεθούν στην έκθεση. Επιπρόσθετα θα μπορεί κανείς να ενημερωθεί και να δοκιμάσει όλα τα νέα συμπληρώματα και είδη αθλητικής διατροφής καθώς και να ενημερωθεί για όλες τις εξελίξεις που υπάρχουν σε αυτά.

Ξεχωριστή αναφορά πρέπει να γίνει και στον τουρισμό, αφού οι επισκέπτες θα μπορούν να βρουν ξεχωριστά αθλητικά , που προσφέρουν τα Ταξιδιωτικά Γραφεία σε ειδικές τιμές. Οι επισκέπτες θα μπορούν να βρουν προσφορές για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε όλο τον κόσμο συνδυάζοντας τη συμμετοχή ή παρακολούθηση αθλητικών διοργανώσεων και δραστηριοτήτων με την επίσκεψη σε ονειρεμένους προορισμούς ανά τον κόσμο.

Παράλληλα με την έκθεση, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να μετέχουν σε παράλληλες εκδηλώσεις, να παρακολουθήσουν ενημερωτικά σεμινάρια & να ανακυκλώσουν τα παλιά αθλητικά τους παπούτσια με φιλανθρωπικό σκοπό. Φυσικά, από την ERGO Marathon EXPO δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι μεγάλοι χορηγοί του 35ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους αλλά και διάφορα που είναι ενδιαφέροντα και χρήσιμα για δρομείς και επισκέπτες.

Ωράριο Λειτουργίας

Πέμπτη 9 οεμβρίου : 13.00 – 20.00

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου : 10.00 – 20.00

Σάββατο 11 Νοεμβρίου : 10.00 – 20.00

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.

35ος ΑΜΑ. Η ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στο επίκεντρο του 11ου Συμποσίου

Πιστό στο ραντεβού του και φέτος το ετήσιο Διεθνές Συμπόσιο AIMS (Διεθνούς Ένωσης Μαραθωνίων Δρόμων) θα αποτελέσει μια από τις κομβικές παράλληλες εκδηλώσεις που πλαισιώνουν τον 35ο Μαραθώνιο της Αθήνας τον Αυθεντικό.

Ο θεσμός που ξεκίνησε το 2007 από την AIMS, τον ΣΕΓΑΣ, την IAAF και τον Δήμο του Μαραθώνα, προσελκύει το ενδιαφέρον όσων ασχολούνται με την διοργάνωση αγώνων δρόμων. Διατηρεί υψηλό επίπεδο προσκεκλημένων από πολλά και διαφορετικά πεδία ενώ επιλέγει επίκαιρα θέματα τα οποία απασχολούν τους εμπλεκόμενους με τους αγώνες μεγάλων κυρίως αποστάσεων.

Το θέμα του φετινού, 11ου συμποσίου σχετίζεται με την αναπτυξιακή πολιτική και την και έχει τίτλο «Αναπτύσσοντας τον αγώνα σας μέσω της ανάπτυξης της δρομικής αγοράςστην περιοχή σας». Κατά τη διάρκεια του Συμποσίου, κεντρικοί ομιλητές και άλλοι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν και θα συζητήσουν με το κοινό διάφορα θέματα, με σκοπό να προσφέρουν χρήσιμες ιδέες, λύσεις και πρακτικές στους διοργανωτές αγώνων.

Το 11ο Συμπόσιο της AIMS θα διεξαχθεί στην Αθήνα, την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου σε αίθουσα του Ξενοδοχείου Hilton, Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 46, (Τηλ. 21 0728 1000) και σύμφωνα με το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και το πρωί του Σαββάτου, 11 Νοεμβρίου οπότε και αναμένεται να ολοκληρώσει τις εργασίες του.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση