Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Έκθεση και παράλληλες δράσεις για το ποδήλατο
Έκθεση και παράλληλες δράσεις για το ποδήλατο

Έκθεση και παράλληλες δράσεις για το ποδήλατο

BIKEART EXHIBITION ΒΟΛΟΣ 2017

Η Urbanact  υλοποιεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στην πόλη του , την έκθεσή της “Bikeart.gr” η οποία θα περιοδέψει μετέπειτα τον Ιούνιο στo S.A.F. Θεσσαλονίκη και το Σεπτέμβριο στο AthensBikeFestival.

Η έκθεση θα γίνει από τις 5-11 Μαϊου 2017 στον Εκθεσιακό Χώρο του Γηροκομείου, (Αργοναυτών-Κοραή-Ιάσονος) παραλία Βόλου και τα εγκαίνια στις 5 Μαΐου 2017 , ώρα 20.30

Ώρες Λειτουργίας: 10.00 – 13.00 & 18.00-21.00 -Ελεύθερη είσοδος

Η έκθεση αποτελεί συνέχεια των προσπαθειών μας για την προώθηση της χρήσης του ποδηλάτου και τη ενός ποδηλατικού πυλώνα, με συμμετοχικές δράσεις του κοινού και με επίκεντρο το .

Στο χώρο της έκθεσης οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στις κάτωθι θεματικές:

* Poster Bikeart exhibition: 55 ‘Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες, από το “χώρο” του  graffiti, graphic design και  comics, δημιουργούν πρωτότυπα εικαστικά έργα σε πόστερ διαστάσεων 50×70,  με θεματική το .

Τα έργα θα πωλούνται σε συμβολική τιμή για τη στήριξη της έκθεσης και την υλο τοιχογραφίας με θεματική το ποδήλατο.

* Vintage ποδήλατα: πριν το 1985 όλων των κατηγοριών (κούρσες, παιδικά, πόλης), παρουσιάζονται από πολίτες της πόλης, από συλλέκτες και μη, από καταστηματάρχες και από αθλητές. Η έκθεση αυτή συνοδεύεται από αυθεντικές παλιές φωτογραφίες εποχής, με θέμα το ποδήλατο και με μια σειρά φωτογραφιών  από το λεύκωμα “Το Ποδήλατο στην Ελλάδα 1880-2012”.

Αν θέλετε να “παρουσιάσετε” το παλιό ή συλλεκτικό σας ποδήλατο, δηλώστε συμμετοχή μέχρι και τις 30 Απριλίου στο: carpediemact@gmail.com ή στο 6973 70 19 61

*Amazing bikes: Μια σειρά από ιδιαίτερα ποδήλατα και κατασκευές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Παιδικά ποδήλατα ισορροπίας, χειροποίητα ξύλινα ποδήλατα, μοναδικά bamboo ποδήλατα κ.α.

* Creativeinnovative bike products exhib: Παρουσίαση ποδηλατικών προϊόντων από το εξωτερικό, από εταιρείες και μεμονωμένα σχεδιαστικά γραφεία, που έχουν λάβει διεθνείς διακρίσεις.

* Προβολές ποδηλατικών ταινιών

* Μαθητικός διαγωνισμός ζωγραφικής με θέμα το “Φανταστικό μου Ποδήλατο”: Κατόπιν πρόσκλησης που απευθύνθηκε στην και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας, συμμετέχουν και παρουσιάζονται στην έκθεση έργα μαθητών από τα : 1ο Δημοτικό Αγριάς, Δημοτικό Σχολείο Ευξεινούπολης, Δημοτικό Σχολείο Αλονήσου-Πατητήρι, 2ο Δημοτικό Σχολείο ς-Άλλης Μεριάς.

* Επισκέψεις σχολείων:  Όσα το επιθυμούν μπορούν να επισκεφτούν την έκθεση κατόπιν συνεννόησης. Μέλος της Bikeart.gr θα παρουσιάζει τα εκθέματα στους μαθητές, μπορούν να συμμετέχουν σε ζωγραφική και να κερδίσουν δώρα,  ενώ η περιήγηση τους θα μπορεί να συνδυαστεί και με ομιλίες από αθλητές ποδηλασίας και προπονητές.

Οι ενδιαφερόμενοι μορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και τις 24 Απριλίου στο: carpediemact gmail /strong> com ή στο 6973 70 19 61.

  Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί  μας στο: carpediemact@gmail.com ή στο 6973 70 19 61

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ:

Urban act

urban act.grFacebook.com/zografizotnasxolikaktiria

bikeart.grfacebook.com/bikeart.gr

 ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ:

Εκθεσιακός  χώρος Γηροκομείου  Βόλου  (Αργοναυτών-Κοραή-Ιάσονος)

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση