Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Έκτακτη σύσκεψη στη ΓΓΑ για τον τελικό Κυπέλλου
Έκτακτη σύσκεψη στη ΓΓΑ για τον τελικό Κυπέλλου

Έκτακτη σύσκεψη στη ΓΓΑ για τον τελικό Κυπέλλου

Ανοιχτό το ενδεχόμενο ς του τελικού ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Έκτακτη πραγματοποιείται αυτή την στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, που είναι προγραμματισμένος το Σάββατο (6/5, 20:30) ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Υπάρχει μια σειρά ζητημάτων που δεν έχουν λυθεί σχετικά με την ασφαλή τέλεση του αγώνα και αυτή την στιγμή είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο της ς.

Επικρατεί μεγάλος προβληματισμός για τα προβλήματα που υπάρχουν στο Στάδιο και αυτός ήταν ο λόγος που αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί αυτή η έκτακτη , ώστε να παρθούν αποφάσεις, λιγότερο από δυο 24ωρα πριν την σέντρα του τελικού ανάμεσα στους δυο “Δικεφάλους”.

Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες, διότι τα μέτωπα είναι πολλά αυτή την στιγμή και μπορεί να αποτελεί φιάσκο αν οδηγηθούμε σε αναβολή του αγώνα, όμως προέχει η θεατών και ομάδων και μετά όλα τα υπόλοιπα. Αν δεν πληρούνται όλοι οι ασφαλείας, δεν μπορεί το να πάρει το “πράσινο ” και για το λόγο αυτό εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα απ' όλα, είναι το ηλεκτρονικό σύστημα εισιτηρίων, γι' αυτό άλλωστε και έχουν τυπωθεί εισιτήρια για τον τελικό, τα οποία δεν έχουν πάνω ούτε θέση, ούτε σειρά, όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω :

Επισημαίνεται ότι στην έκτακτη σύσκεψη δεν μετέχουν εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας και των δύο αντιπάλων του τελικού.

Πηγή: sport24
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση